Lenovo Official Store: Το κατάστημα που δίνει λύσεις σε όλες τις τεχνολογικές ανάγκες σας!

Lenovo Official Store: Το κατάστημα που δίνει λύσεις σε όλες τις τεχνολογικές ανάγκες σας

Το Lenovo Official Store είναι το σπίτι όλων των προϊόντων της Lenovo, του Νο1 κατασκευαστή Η/Υ στον κόσμο, και βρίσκεται στο The Mall Athens.

ADVERTORIAL

 

Μια advanced τεχνολογική εμπειρία χάρη στην οποία μπορεί να δει και να περιεργαστεί κανείς όλα τα προϊόντα της Lenovo.  Όλοι έχουμε δει από κοντά ένα laptop ή ένα προϊόν πριν το αγοράσουμε  ή, τουλάχιστον, αυτό θα θέλαμε να συμβαίνει, ειδικότερα όταν πρόκειται για ένα προϊόν τεχνολογίας. Όταν βλέπεις ένα laptop, μια οθόνη ή ακόμα και διάφορα περιφερειακά από κοντά, έχεις την ευκαιρία να τα πιάσεις, να τα δοκιμάσεις και να δεις από πρώτο χέρι την ποιότητα κατασκευής τους. 

 

Το Lenovo Official Store είναι το σπίτι όλων των προϊόντων της Lenovo, του Νο1 κατασκευαστή Η/Υ στον κόσμο, και βρίσκεται στο The Mall Athens. Εκεί, o επισκέπτης μπορεί να έχει μια ολοκληρωμένη Lenovo εμπειρία, να μάθει περισσότερα για τα προϊόντα της εταιρείας και, φυσικά, να τα δοκιμάσει και να λύσει ό,τι απορία μπορεί να έχει. Κάθε επισκέπτης είναι μοναδικός και, όπως είναι λογικό, έχει τις δικές του απαιτήσεις από ένα μηχάνημα. Το εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει να ακούσει τις ανάγκες που μπορεί να έχει ο καθένας και στη συνέχεια, μέσα από μια εποικοδομητική κουβέντα, να του προτείνει τις λύσεις που ταιριάζουν στο δικό του προφίλ. Το κατάστημα είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε όλες οι συσκευές να αναδεικνύουν τις δυνατότητές τους. Άλλωστε, μέχρι σήμερα δεν είχαμε την ευκαιρία να τις δούμε όλες μαζεμένες σε ένα μέρος κι αυτό μας χαροποιεί. Πρώτη φορά είδαμε από κοντά όλη την οικογένεια των επαγγελματικών ThinkPad, ThinkBook αλλά και όλα τα Yoga, Legion, IdeaPad μοντέλα της Lenovo.

 

Εκτός από την επιλογή του ιδανικού μηχανήματος, o επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για όλες τις καινοτόμες τεχνολογίες που προσφέρει ένα μηχάνημα της Lenovo, με σκοπό πάντα τη μέγιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων του.

 

Για τους επαγγελματίες τα βλέμματα κλέβει, όπως είναι λογικό, το ThinkPad X1 Fold, το πρώτο laptop στον κόσμο με αναδιπλούμενη οθόνη. Εκτός όμως από αυτό το τεχνολογικό αριστούργημα, η Lenovo, έχοντας δει τις ανάγκες που μπορεί να έχει ο σύγχρονος επαγγελματίας, έχει δημιουργήσει τη σειρά ΤhinkPad X1, η οποία προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις, ασφάλεια, αυτονομία και φορητότητα για να μπορεί να δουλεύει από παντού. 

 

Lenovo Official Store: Το κατάστημα που δίνει λύσεις σε όλες τις τεχνολογικές ανάγκες σας!

 

Η οικογένεια ThinkPad Χ1 έχει μία πρόταση για κάθε διαφορετικό προφίλ χρήστη, με έξι προτάσεις για έξι διαφορετικά προφίλ premium χρηστών, και πρόκειται για τα καλύτερα devices στην αγορά όσον αφορά την αντοχή, με military specs (12 tests/26 διαδικασίες), αλλά και την ασφάλεια μέσω του ThinkShield.

 

Η σειρά είναι ό,τι καλύτερο έχει αναπτύξει το Yamato Lab στη Χιροσίμα της Ιαπωνίας, που είναι υπεύθυνο για την έρευνα και ανάπτυξη των ThinkPads από το 1992 και μερικών τεχνολογιών που είναι παγκόσμιες πρωτιές και είδαμε πρώτα σε ένα ThinkPad, όπως το fingerprint reader, το security chip, το wireless built-in, CD-ROM, DVD-ROM, Yoga form factor, δηλαδή τα laptops με οθόνες που περιστρέφονται 360 μοίρες, και πολλά άλλα.

 

Από τις καταναλωτικές σειρές (Yoga, Legion, IdeaPad ) της Lenovo, η σειρά Yoga, το κόσμημα της Lenovo, κατατάσσεται στις premium σειρές με απίστευτο design, κορυφαία χαρακτηριστικά και εξαιρετικές επιδόσεις. Πρόκειται για την αφρόκρεμα των καταναλωτικών laptops με πολλά extra χαρακτηριστικά, όπως περιστρεφόμενες οθόνες αφής OLED 360 σε ορισμένα μοντέλα. Διακρίνεται για τα υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής που έχουν ως αποτέλεσμα τον εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό, την υψηλή αυτονομία μπαταρίας και τη γρήγορη φόρτιση.

 

Lenovo Official Store: Το κατάστημα που δίνει λύσεις σε όλες τις τεχνολογικές ανάγκες σας!

 

Φυσικά, οι gamers δεν θα μπορούσαν να μην έχουν τη δική τους παρουσία στο κατάστημα. Έτσι, λοιπόν, η Lenovo έχει δημιουργήσει έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου μπορεί να δει κανείς όλα τα desktops και τα laptops της σειράς Legion, τα όποια μπορούν να αντεπεξέλθουν και στις μεγαλύτερες απαιτήσεις και να προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες gaming. Oυσιαστικά, μπορεί να δοκιμάσει στην πράξη τα μηχανήματα για να μπορέσει να διαλέξει ακριβώς αυτό που του ταιριάζει. 

 

Τέλος, όσοι θέλουν να επιλέξουν ανάμεσα σε εύρος τιμών με γνώμονα πάντα την αξιοπιστία, μπορούν να δουν τη σειρά Ιdeapad που διαθέτει ευρεία γκάμα μηχανημάτων για όλα τα budget, με μηχανήματα που διαθέτουν SSD δίσκους έως 1ΤΒ και RAM 16GB και συνδυάζονται με τελευταίας γενιάς επεξεργαστές. Επίσης, στο κατάστημα, εκτός από laptop, tablet και desktop, μπορείτε να δείτε από κοντά όλες τις διαθέσιμες οθόνες Lenovo, Legion και ThinkPad και, φυσικά, όλα τα περιφερειακά που μπορεί να χρειάζεστε, π.χ. mouse, πληκτρολόγια, dock station, ακουστικά και πολλά ακόμα. 

 

Μια βόλτα στο Lenovo Official Store στο τρίτο επίπεδο του The Mall Athens, στον απόλυτο τεχνολογικό προορισμό, είναι αρκετή για να απογειώσετε την παραγωγικότητα και την ψυχαγωγία σας στο γραφείο ή στο σπίτι.

 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Scroll to top icon