Το «Καλόχαρτο», Behind the Scenes: Πώς γυρίστηκε η original ιστορία «Ο Ρόλος της Ζωής μου»

Το Καλόχαρτο, behind the scenes. Facebook Twitter
0
ADVERTORIAL

Πριν από ένα περίπου χρόνο, χάρις στα ρολά υγείας και κουζίνας Endless Earth, η ανθρωπότητα γνώρισε τον πιο αναπάντεχο ήρωα που έχει γνωρίσει μέχρι τώρα. 
 

Το Καλόχαρτο μας αφηγήθηκε την ιστορία του. Μια ιστορία «βαμμένη» με αρκετό πόνο και παράπονο καθώς ενώ κάνει την πιο δύσκολη δουλειά του κόσμου, όλοι μας συνεχίζουμε να το αποκαλούμε κ*λόχαρτο. 

Σήμερα και αφού η ιστορία του Καλόχαρτου έχει φτάσει σε κάθε τουαλέτα, κάθε WC και κάθε εφηβικό κρεβάτι, έχει σηκώσει αμέτρητα βραβεία και έχει γίνει εκατοντάδες φορές share στα social media,  οι συντελεστές της μοναδικής αυτής ιστορίας μας παρουσιάζουν το behind-the-scenes video.
 

Δείτε όλοι πως γυρίστηκε αυτή η ιστορία, γνωρίστε όλοι πιο καλά το Καλόχαρτο μας και αν συγκινηθείτε λίγο παραπάνω, προς θεού μη σκουπίσετε τα δάκρυα σας με Καλόχαρτο. 

Αφιερώστε 3 λεπτά από τον χρόνο σας και ίσως νιώσετε καλύτεροι άνθρωποι. 
 

Και για όσους από εσάς δεν έχετε την παραμικρή ιδέα για τι πράγμα μιλάμε, εδώ μπορείτε να δείτε την original ιστορία «Ο Ρόλος της Ζωής μου».
 

Δείτε ολόκληρη την ταινία στο endlessearth.gr

Good Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Hear the stories, embrace the wave: Το Live A Legacy επιστρέφει με ιστορίες που αξίζει να ακούσεις

Good Living / Hear the stories, embrace the wave: Το Live A Legacy επιστρέφει με ιστορίες που αξίζει να ακούσεις

Η κοινή πρωτοβουλία της Mastercard και του WHEN επιστρέφει το Σάββατο 23 Μαΐου στο Ωδείο Αθηνών, για να εμπνεύσει και να αναδείξει νέους δρόμους γυναικείας ενδυνάμωσης και επαγγελματικών ευκαιριών.
ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ
Beefeater x Ode to Socks: Το ολόφρεσκο, αναπάντεχο crossover του αθηναϊκού urban στιλ

Good Living / Beefeater Gin x Ode to Socks: Το ολοκαίνουργιο, αναπάντεχο crossover του αθηναϊκού urban στιλ

Σχεδιασμένα για να συνοδεύουν με στιλ τις βόλτες μας στην πόλη, τα δύο νέα σχέδια φέρνουν το coolness του λονδρέζικου τζιν στα αθηναϊκά spots και τους δημιουργικούς ανθρώπους τους.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ