Η «χαμογελαστή» επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα της Praktiker χαρίζει περισσότερα χαμόγελα και λιγότερα απορρίμματα

Η «χαμογελαστή» επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα της Praktiker χαρίζει περισσότερα χαμόγελα και λιγότερα απορρίμματα Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Η προστασία του περιβάλλοντος είναι ένα θέμα που αφορά όλους μας - οφείλουμε, άλλωστε, να προστατεύουμε τον πλανήτη που μας φιλοξενεί και αποτελεί το «σπίτι» μας. Μέσα από μικρές, καθημερινές συνήθειες και επιλογές, μπορούμε να συμβάλλουμε στο να διατηρείται το περιβάλλον μας καθαρό, με λιγότερα απορρίμματα και ρύπανση.

Παράλληλα, με οδηγό το αίσθημα της αλληλεγγύης - που απέκτησε ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα τους τελευταίους μήνες - μπορούμε να συμβάλλουμε σε ενέργειες που έχουν σκοπό να προσφέρουν σε όσους το έχουν ανάγκη, και πάλι μέσα από τις πιο απλές, καθημερινές μας πράξεις.

Οι νέες, επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες της Praktiker, έρχονται για να μας υπενθυμίσουν πως μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά, ακόμα και κάνοντας την πιο απλή επιλογή -αυτή μίας επαναχρησιμοποιούμενης τσάντας, αντί μίας πλαστικής σακούλας. Επιπλέον, μας δίνουν τη δυνατότητα να ενισχύσουμε «Το χαμόγελο του παιδιού» και να δώσουμε λίγα παραπάνω χαμόγελα στα παιδιά που τους αξίζει. Κάθε φορά που κάποιος αγοράζει μία από αυτές, προσφέρονται €0,10 στον Οργανισμό.

Η «χαμογελαστή» επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα της Praktiker χαρίζει περισσότερα χαμόγελα και λιγότερα απορρίμματα Facebook Twitter

Έτσι, η Praktiker παρουσιάζει μία πολύ ιδιαίτερη επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα, με έναν όμορφο και πρωτότυπο σχεδιασμό, που μοιάζει βγαλμένος από παιδικό παραμύθι. Σε συνεργασία με την k2design, η εταιρία δημιούργησε τις επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες με στόχο έναν πιο όμορφο κόσμο με περισσότερα χαμόγελα και λιγότερα απορρίμματα.

Η συγκεκριμένη κίνηση, ενισχύει το εξαιρετικά σημαντικό έργο του Οργανισμού, ενώ παράλληλα συμβάλλει ενεργά στο να δημιουργηθεί ένας καλύτερος κόσμος και ένα ασφαλές και καθαρό περιβάλλον, για εμάς, αλλά και για όλα τα παιδιά που θα μεγαλώσουν σε αυτόν τον πλανήτη.

Χαρίζουμε περισσότερα χαμόγελα και λιγότερα απορρίμματα με κάθε αγορά της επαναχρησιμοποιούμενης τσάντας που είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Praktiker και στο e-shop.

Good Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 3×3 Schools powered by ΔΕΗ επιστρέφει για τέταρτη χρονιά

Good Living / Το 3×3 Schools powered by ΔΕΗ επιστρέφει για τέταρτη χρονιά

ΔΕΗ και Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) ταξιδεύουν σε είκοσι πόλεις στην Ελλάδα, δίνοντας την ευκαιρία σε μαθητές να γνωρίσουν το 3x3, το ολυμπιακό άθλημα που ξεκίνησε από τις γειτονιές του κόσμου.
THE LIFO TEAM
dfgh

Good Living / Το OPEN HOUSE Athens επιστρέφει: Μια μοναδική εμπειρία εξερεύνησης της αρχιτεκτονικής της Αθήνας

Δημόσιοι και ιδιωτικοί χώροι – ιστορικά και σύγχρονα κτίρια, κατοικίες, γραφεία, ξενοδοχεία και πολιτιστικές εγκαταστάσεις – ανοίγουν τις πόρτες τους, προσφέροντας δωρεάν ξεναγήσεις.
THE LIFO TEAM
The Ellinikon: Ένα έργο που αναπτύσσεται με σεβασμό και αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία

Good Living / The Ellinikon: Ένα έργο που αναπτύσσεται με σεβασμό και αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία

Δίνοντας φωνή στους κατοίκους των γειτονικών Δήμων μέσα από δύο έρευνες, η LAMDA μετρά μια σειρά από πρωτοβουλίες για το περιβάλλον, τον περιορισμό οχλήσεων και τη συμπερίληψη.
THE LIFO TEAM
«Τα social media δεν δημιουργούν τον ναρκισσισμό, τον εκμεταλλεύονται»

Good Living / «Τα social media δεν δημιουργούν τον ναρκισσισμό, τον εκμεταλλεύονται»

Ο Στέλιος Στυλιανίδης, Ιδρυτής της ΕΠΑΨΥ και Ομότιμος Καθηγητής Κοινωνικής Ψυχιατρικής, μιλά για τη βία των ανηλίκων, τις συνθήκες εκδήλωσής της αλλά και τη σημασία της κατανόησής της, με αφορμή το πρόγραμμα “It’s up to You(th)”.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Εφηβική βία: Το να μιλάς σημαίνει να μη μένεις μόνος με αυτό που σε βαραίνει

Good Living / Εφηβική βία: Το να μιλάς σημαίνει να μη μένεις μόνος με αυτό που σε βαραίνει

Με αφορμή το πρόγραμμα “It’s Up to You(th)", η Ψυχολόγος, MSc, PhD (c) Βικτώρια Κατσιαμάκη εξηγεί τη σημασία του να κερδίζεις την εμπιστοσύνη των εφήβων και γιατί το να συνειδητοποιείς ότι «κάτι δεν πάει καλά» είναι ήδη ένα σπουδαίο πρώτο βήμα.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ