Η «χαμογελαστή» επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα της Praktiker χαρίζει περισσότερα χαμόγελα και λιγότερα απορρίμματα

Η «χαμογελαστή» επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα της Praktiker χαρίζει περισσότερα χαμόγελα και λιγότερα απορρίμματα

Με την αγορά κάθε επαναχρησιμοποιούμενης τσάντας προσφέρονται €0,10 στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

ADVERTORIAL

Η προστασία του περιβάλλοντος είναι ένα θέμα που αφορά όλους μας - οφείλουμε, άλλωστε, να προστατεύουμε τον πλανήτη που μας φιλοξενεί και αποτελεί το «σπίτι» μας. Μέσα από μικρές, καθημερινές συνήθειες και επιλογές, μπορούμε να συμβάλλουμε στο να διατηρείται το περιβάλλον μας καθαρό, με λιγότερα απορρίμματα και ρύπανση.

 

Παράλληλα, με οδηγό το αίσθημα της αλληλεγγύης - που απέκτησε ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα τους τελευταίους μήνες - μπορούμε να συμβάλλουμε σε ενέργειες που έχουν σκοπό να προσφέρουν σε όσους το έχουν ανάγκη, και πάλι μέσα από τις πιο απλές, καθημερινές μας πράξεις.

 

Οι νέες, επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες της Praktiker, έρχονται για να μας υπενθυμίσουν πως μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά, ακόμα και κάνοντας την πιο απλή επιλογή -αυτή μίας επαναχρησιμοποιούμενης τσάντας, αντί μίας πλαστικής σακούλας. Επιπλέον, μας δίνουν τη δυνατότητα να ενισχύσουμε «Το χαμόγελο του παιδιού» και να δώσουμε λίγα παραπάνω χαμόγελα στα παιδιά που τους αξίζει. Κάθε φορά που κάποιος αγοράζει μία από αυτές, προσφέρονται €0,10 στον Οργανισμό.

 

Η «χαμογελαστή» επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα της Praktiker χαρίζει περισσότερα χαμόγελα και λιγότερα απορρίμματα

 

Έτσι, η Praktiker παρουσιάζει μία πολύ ιδιαίτερη επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα, με έναν όμορφο και πρωτότυπο σχεδιασμό, που μοιάζει βγαλμένος από παιδικό παραμύθι. Σε συνεργασία με την k2design, η εταιρία δημιούργησε τις επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες με στόχο έναν πιο όμορφο κόσμο με περισσότερα χαμόγελα και λιγότερα απορρίμματα.

 

Η συγκεκριμένη κίνηση, ενισχύει το εξαιρετικά σημαντικό έργο του Οργανισμού, ενώ παράλληλα συμβάλλει ενεργά στο να δημιουργηθεί ένας καλύτερος κόσμος και ένα ασφαλές και καθαρό περιβάλλον, για εμάς, αλλά και για όλα τα παιδιά που θα μεγαλώσουν σε αυτόν τον πλανήτη.

 

Χαρίζουμε περισσότερα χαμόγελα και λιγότερα απορρίμματα με κάθε αγορά της επαναχρησιμοποιούμενης τσάντας που είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Praktiker και στο e-shop.

 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ