Η Anytime φωταγωγεί το κτίριο της Interamerican για το Pride Month

Η Anytime φωταγωγεί το κτίριο της Interamerican για το Pride Month

Διεκδικώντας περισσότερη ισότητα, συμπερίληψη και αγάπη για όλ@, η εταιρεία τιμά τον Μήνα Υπερηφάνειας προσθέτοντας χρώμα και φως στα κεντρικά γραφεία της Interamerican και στηρίζοντας τη γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης «11528 - ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ» για ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα, τις οικογένειές τους, αλλά και γονείς και εκπαιδευτικούς.

ADVERTORIAL

Έναν κόσμο όπου όλοι αισθάνονται ασφάλεια και σεβασμό και μπορούν να κοιτούν το μέλλον με ελπίδα, χωρίς περιορισμούς -αυτό οραματίζονται η Interamerican και η Anytime και δεν σταματούν να εξελίσσονται και να δημιουργούν τις προοπτικές για ένα καλύτερο αύριο.  

 

Οι αξίες της συμπερίληψης, των ίσων ευκαιριών και της ορατότητας είναι κομμάτι του DNA της Anytime, ένα κομμάτι που αγκαλιάζει και προβάλλει έμπρακτα μέσα από τις πρακτικές της, κάθε μέρα του χρόνου. 

 

 

Με αφορμή τον Μήνα Υπερηφάνειας, τα κεντρικά γραφεία της Interamerican «ντύθηκαν» στα χρώματα του ουράνιου τόξου στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα συμπερίληψης και αγάπης.

 

Συγκεκριμένα, ένας μηχανισμός με rainbow φωτισμό τοποθετήθηκε στην είσοδο του κτιρίου και θα παραμείνει εκεί για όλο τον Ιούνιο, βάφοντας την αθηναϊκή νύχτα με τα χρώματα της ισότητας.
 

 

Εκτός από την ενέργεια της φωταγώγησης, ωστόσο, η Anytime, που συνδέει το όνομα και την αποστολή της με την ασφάλεια κάθε στιγμή, υποστηρίζει τη Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης «11528 - ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ» για ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα, τις οικογένειές τους, αλλά και γονείς και εκπαιδευτικούς.

 

Η πρωτοβουλία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της καμπάνιας με τίτλο «Ερωτήσεις που πονάνε», η οποία εστιάζει σε όλες εκείνες τις ερωτήσεις που διατυπώνονται χωρίς λόγο φανερώνοντας έλλειψη ενημέρωσης και ενσυναίσθησης. Κανείς μας δεν πρέπει να έρχεται αντιμέτωπος με αυτές και αυτό πρέπει να το διασφαλίσουμε κάνοντας περισσότερα. 

 

 

Διεκδικώντας λοιπόν μεγαλύτερο σεβασμό στη διαφορετικότητα, ορατότητα, και συμπερίληψη για όλ@, η Anytime περνά από τη θεωρία στην πράξη και στηρίζει τη συγκεκριμένη γραμμή υποστήριξης. 

 

Απευθυνόμενα σε αυτήν, τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα και το οικογενειακό, φιλικό, σχολικό και εργασιακό περιβάλλον τους μπορούν να ενημερωθούν και να εφοδιαστούν κατάλληλα ώστε να αντιμετωπίζουν ερωτήσεις που πονάνε ή στη δεύτερη περίπτωση να κατανοήσουν γιατί δεν θα έπρεπε να τις απευθύνουν εξαρχής. 

 

Βάζοντας σε προτεραιότητα την ασφάλεια και την αγάπη για όλ@, η Anytime οραματίζεται μια καθημερινότητα όπου κάθε άτομο νιώθει ασφαλές να είναι ο εαυτός του και να εκφράζεται χωρίς περιορισμούς, χωρίς φόβο και χωρίς να χρειάζεται να θυσιάσει ή να θαμπώσει την ταυτότητά του για να γίνει αποδεκτό. Ανθρώπους που νιώθουν ασφαλείς στο ίδιο τους το σπίτι, στο δρόμο, σε οποιαδήποτε έκφανση της ζωής τους, χωρίς να δέχονται ερωτήσεις και συμπεριφορές που προσβάλλουν, που πληγώνουν και που δεν έχουν καμία θέση στο σήμερα και το αύριο που θέλουμε. 

 

 

Ο στόχος της Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης «11528 -ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ» είναι κάθε μήνυμα μίσους να αντιμετωπίζεται με ένα μήνυμα ισότητας και αγάπης. Κάθε κραυγή αποκλεισμού να σιγεί από μια ξεκάθαρη, περήφανη δήλωση συμπερίληψης, αποδοχής και ελπίδας. Ισότητα στην αγάπη, στην ασφάλεια, στην αξιοπρέπεια, στη ζωή, κάθε στιγμή, για όλα@. 

 

 

 

 

 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Scroll to top icon