Το HP+ φέρνει τη νέα, «έξυπνη» εποχή στην εκτύπωση

Το HP+ φέρνει τη νέα, «έξυπνη» εποχή στην εκτύπωση

Το HP+ είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα «έξυπνης» εκτύπωσης από την HP που έρχεται να αλλάξει άρδην την εμπειρία της εκτύπωσης, προσαρμόζοντάς την στους σημερινούς ρυθμούς της ζωής.

ADVERTORIAL

Έχετε φανταστεί με τι θα μπορούσε να μοιάζει η «έξυπνη» εκτύπωση; Πώς θα ήταν σε θέση να «κουμπώσει» στις καθημερινές μας ανάγκες και συνήθειες και πολύ περισσότερο να ανταποκριθεί και να συνεννοηθεί με τις συσκευές που χρησιμοποιούμε στο σπίτι, στη δουλειά ή το σχολείο; Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να φαντάζεστε και να γνωρίσετε οι ίδιοι την έξυπνη εκτύπωση χάρη στην HP και το HP+.

 

Το HP+ φέρνει τη νέα, «έξυπνη» εποχή στην εκτύπωση

 

Έξυπνη εκτύπωση, έξυπνο οικοσύστημα

Το HP+ είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα «έξυπνης» εκτύπωσης από την HP που έρχεται να αλλάξει άρδην την εμπειρία της εκτύπωσης, προσαρμόζοντάς την στους σημερινούς ρυθμούς της ζωής.

 

Με το HP+ ο χρήστης απολαμβάνει επέκταση εγγύησης ενός έτους για τον ολοκαίνουριο εκτυπωτή του, προκειμένου να έχει το κεφάλι του ήσυχο για ακόμα μεγαλύτερο διάστημα. Παράλληλα αποκτά πρόσβαση στην cloud υπηρεσία Print/Scan Doctor, χάρη στην οποία γίνεται αυτόματος εντοπισμός και επιδιόρθωση τυχόν προβλημάτων συνδεσιμότητας -ποιος θέλει εξ άλλου να ασχολείται με δαύτα;

 

Το σύγχρονο lifestyle χαρακτηρίζεται από ακόμα μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και το HP+ δε θα μπορούσε να μη λαμβάνει αυτή την παράμετρο υπ’ όψιν. Σε συνδυασμό με την εξελιγμένη έκδοση του HP Smart app μέσω του HP+ θα έχετε τη δυνατότητα να σκανάρετε, να αποθηκεύσετε, ακόμα και να στείλετε με φαξ έγγραφα και εικόνες από την άνεση του smartphone σας. Περάστε αποδείξεις εξόδων, εκτυπώστε φωτογραφίες και αποθηκεύστε εργασίες σε PDF στη στιγμή.

 

Επιπλέον, το HP+ δίνει έμφαση στον τομέα της ασφάλειας, προστατεύοντας την ιδιωτικότητα του χρήστη ανά πάσα στιγμή. Εκμεταλλευτείτε τη λειτουργία Private Pickup ώστε να δώσετε εντολή άμεσα αλλά να παραλάβετε τις εκτυπώσεις σας όταν βρεθείτε μπροστά στον εκτυπωτή. Οι δε ρυθμίσεις ασφαλείας Smart Security θα αποτελέσουν την ασπίδα προστασίας απέναντι σε κάθε λογής απειλή.

 

Το HP+ φέρνει τη νέα, «έξυπνη» εποχή στην εκτύπωση

 

Μελάνια στη στιγμή με σεβασμό στο περιβάλλον

Το HP+ έρχεται με έξι μήνες δωρεάν χρήσης της υπηρεσίας HP Instant Ink για να μην ξεμείνετε ποτέ από μελάνι. Με το που φτάσει σε «επικίνδυνα» επίπεδα η στάθμη των μελανιών του εκτυπωτή σας, η HP θα σας στείλει νέα cartridges, αναλαμβάνοντας μάλιστα την ανακύκλωση των παλιών -και όλα αυτά χωρίς καμία έξτρα χρέωση.

 

Εξίσου σημαντικό ωστόσο είναι πως όλα όσα προσφέρει το HP+ γίνονται με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον. Πέραν της ανακύκλωσης των παλιών cartridges, κάθε σελίδα που εκτυπώνετε μέσω HP+ συμβάλλει στη διάσωση των δασών του πλανήτη καθώς η HP χρηματοδοτεί και επενδύει σε πρότζεκτ που αφορούν την αποκατάσταση, την προστασία και την ενίσχυση των δασών ανά τον κόσμο.

 

 

Εύκολη διαχείριση για οικιακούς και εταιρικούς πελάτες

Όλα τα παραπάνω όμως δε θα είχαν αξία -τουλάχιστον όχι την ίδια- αν δεν πλαισιώνονταν και από ένα εύχρηστο περιβάλλον εργασίας. Το HP+ έρχεται με το Smart Dashboard, ένα απόλυτα λειτουργικό interface μέσα από το οποίο οι οικιακοί χρήστες αλλά και οι επαγγελματίες θα έχουν τη δυνατότητα να διαχειριστούν τις συνδρομές, τη συνδεσιμότητα και τις ρυθμίσεις του HP+ οικοσυστήματός τους. Πρόκειται άλλωστε για μία πρόταση που θα καλύψει στο έπακρο μικρές επιχειρήσεις αλλά και τον απαιτητικό επαγγελματία που εργάζεται από το σπίτι.

 

Για να εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματα του HP+ θα χρειαστεί να επιλέξετε έναν συμβατό εκτυπωτή. Επί του παρόντος υποστηρίζονται οι σειρές HP LaserJet M200, OfficeJet Pro 8000e και 9000e, DeskJet 2700e και 4100e καθώς επίσης και ENVY 6000e και 6400e, οπότε οι επιλογές σας είναι πολλές. Η ενεργοποίηση γίνεται με την αρχική εγκατάσταση του εκτυπωτή και δεν απαιτείται συνδρομή παρά μόνο ένας λογαριασμός HP, ενεργή σύνδεση στο internet και η χρήση αυθεντικών μελανιών ή τόνερ HP.

 

Το HP+ φέρνει τη νέα, «έξυπνη» εποχή στην εκτύπωση

 

Η νέα εποχή της εκτύπωσης είναι εδώ

Με το lifestyle μας να έχει αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια, η εκτύπωση έχει πλέον κομβικό ρόλο στην καθημερινότητά μας. Το σύστημα HP+ αλλάζει εκ βάθρων την εμπειρία της, φέρνοντάς την παράλληλα πιο κοντά στις επιταγές του σήμερα. Όταν κάθε πτυχή του lifestyle μας άλλωστε είναι έξυπνη, η εκτύπωση δε θα μπορούσε να μείνει πίσω, έτσι;

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ