Forget Me Νοt
Το Forget Me Νot δεν θα μπορούσε να βρίσκεται πουθενά αλλού, αφού όλο το concept θυμίζει πωλητήριο από μουσεία του κόσμου που συναντήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, και μάλιστα στην πιο ιστορική γειτονιά της. Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου

Forget Me Νοt: Δώρα μοναδικού design για να σε θυμούνται οι αγαπημένοι σου

Το Forget Me Νοt, πιστό στο όνομά του, καταφέρνει για άλλη μια φορά να μας προσφέρει δώρα που μένουν αξέχαστα.

Η περιοχή της Πλάκας από μόνη της έχει τα δικά της vibes και μια ιδιαίτερη ενέργεια όπου η ιστορία, ο πολιτισμός και η αισθητική συναντιούνται.

 

Το Forget Me Νot δεν θα μπορούσε να βρίσκεται πουθενά αλλού, αφού όλο το concept θυμίζει πωλητήριο από μουσεία του κόσμου που συναντήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, και μάλιστα στην πιο ιστορική γειτονιά της.

 

Forget Me Νοt
Ο Φίλιππος Χούρι επιλέγει τα πάντα ένα προς ένα και ειδικά για τις μέρες των γιορτών έχει να μας προτείνει δώρα που θα λατρέψουν οι αγαπημένοι μας.  Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου

 

Εδώ το design πρωταγωνιστεί, ενώ κάθε αντικείμενο διηγείται ένα story που σε συναρπάζει και οι επιλογές κινούνται από τα πιο χρηστικά αξεσουάρ μέχρι διακοσμητικές προτάσεις, ιδέες γραφείου, ρούχα ή παπούτσια, ακόμα και μοναδικές εκδόσεις που θέλεις οπωσδήποτε να αποκτήσεις. Ο Φίλιππος Χούρι επιλέγει τα πάντα ένα προς ένα και ειδικά για τις μέρες των γιορτών έχει να μας προτείνει δώρα που θα λατρέψουν οι αγαπημένοι μας. 

 

Στα must buy το επιτραπέζιο ημερολόγιο από το Χαρτοβασίλειο, που τιμά την έννοια του ελληνικού design, αλλά και το ξεχωριστό Flower Calendar με καταγωγή από την Ιαπωνία, που έχει κερδίσει δεκάδες βραβεία σχεδιασμού και όχι άδικα. Εξαιρετικές επιλογές τα κοσμήματα και τα γούρια σχεδιαστών όπως οι Out Of Me, Μαίρη Γαϊτάνη, Ηρώ Αρμάου, Meet The Cat, CM, Κούκος και Αννα Κίτσου που φέρνουν στην καθημερινότητα ένα κομμάτι της τέχνης τους. Στο Forget Me Νοt θα βρεις αποκλειστικά τη συλλογή Anamnesia με δώρα που έχουν άρωμα Ελλάδας στην πιο σύγχρονη εκδοχή της, αλλά και ολόκληρη τη συλλεκτική συλλογή Star Trek Playmobil.

 

Forget Me Νοt
Εδώ το design πρωταγωνιστεί, ενώ κάθε αντικείμενο διηγείται ένα story που σε συναρπάζει και οι επιλογές κινούνται από τα πιο χρηστικά αξεσουάρ μέχρι διακοσμητικές προτάσεις, ιδέες γραφείου, ρούχα ή παπούτσια, ακόμα και μοναδικές εκδόσεις που θέλεις οπωσδήποτε να αποκτήσεις. Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου

 

Αν είσαι από εκείνους που ψάχνουν το ιδιαίτερο δώρο που θα κάνει εντύπωση, θα ενθουσιαστείς με τα μοντέλα μινιατούρες αεροσκαφών της Ολυμπιακής Αεροπορίας αλλά και με τα μπρελόκ ή tags αποσκευών, όλα φτιαγμένα από κέλυφος Boeing της Ολυμπιακής. Φυσικά, αυτά τα αντικείμενα είναι αριθμημένα και τα συνοδεύει πιστοποίηση με χρονολογίες και πληροφορίες για το αεροσκάφος από το οποίο έχουν φτιαχτεί. Το Forget Me Νοt, πιστό στο όνομά του, καταφέρνει για άλλη μια φορά να μας προσφέρει δώρα που μένουν αξέχαστα.

 

Αδριανού 100, Πλάκα, 210 3253740

forgetmenotathens.gr

Facebook: Forget Me Not

Instagram: forgetmenotathens 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ