Το πιο ποπ χαρτί υγείας σέβεται το περιβάλλον

Ένα χαρτί υγείας που γίνεται ποπ και σέβεται το περιβάλλον

Τα ρολά υγείας, κουζίνας και οι χαρτοπετσέτες της Endless έχουν αποκτήσει έντονα χρώματα και πέταξαν το πλαστικό για να βάλουν χαρτί στη συσκευασία τους, δείχνοντας το eco friendly πρόσωπό τους. Αυτό, δηλαδή, που κάνει η Ευρωχαρτική εδώ και χρόνια σε όλες τις δραστηριότητές της.

Δεν υπάρχει κάποιος που όταν ακούει τη λέξη «endless» να μην του έρχεται απευθείας στο μυαλό ο χαρακτηριστικός κύκνος του σήματος της Endless, της εταιρείας που δεκαετίες τώρα μπαίνει σε κάθε σπίτι με το χαρτί κουζίνας, το χαρτί τουαλέτας, τις χαρτοπετσέτες της αλλά και διάφορα απορρυπαντικά προϊόντα και είδη προσωπικής υγιεινής.

 

Εδώ και ένα χρόνο, έχουμε δει τις συσκευασίες των αγαπημένων μας χαρτικών να ζωντανεύουν και να αποκτούν χρώμα. Σε κάθε επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ, τα προϊόντα Endless Earth πλέον ξεχωρίζουν και με το μάτι.

 

Έτσι, κάθε φορά που βλέπουμε μια μωβ συσκευασία που γράφει «Only Me» ξέρουμε πως πρόκειται για τις μονόφυλλες χαρτοπετσέτες που μπορούν να «σώσουν» μόνο εμάς κάθε στιγμή. Κι επειδή το χαρτί είναι αυτό που μας σώζει από την πιο μικρή μέχρι την πιο μεγάλη ανάγκη μας, το χρειαζόμαστε σε αφθονία. Γι’ αυτό και το μεγάλο ρολό κουζίνας της Endless βαφτίστηκε «Giant Love» γιατί αγαπά για περισσότερο χρόνο τις ανάγκες μας αλλά και το ίδιο το περιβάλλον, μιας και είναι φτιαγμένο από 100% κυτταρίνη, ενώ είναι πολύ ανθεκτικό και απορροφητικό.

 

Πέρα, όμως, από τα δύο νέα αυτά προϊόντα και τα υπόλοιπα χαρτιά Endless Earth απέκτησαν το δικό τους χρώμα και όνομα, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους. Για παράδειγμα, η κίτρινη συσκευασία του διπλού χαρτιού κουζίνας της Endless μπορεί να προμηνύει…«Double Trouble», όμως κάνει ακριβώς το αντίθετο. Είναι εκεί για κάθε αναποδιά κι έχει διπλή αποτελεσματικότητα, παραμένοντας eco friendly.

 

Ένα χαρτί υγείας που γίνεται ποπ και σέβεται το περιβάλλον
Ακολούθησε το fun λογαριασμό Endless Earth στο Instagram

 

Επειδή κάποιοι μπελάδες είναι πιο επίμονοι από άλλους, χρειάζονται ένα «Super Strong» χαρτί. Σαν αυτό, δηλαδή, που βρίσκεται μέσα στην πράσινη συσκευασία Endless κι είναι ανθεκτικό, απορροφητικό και οικονομικό, χωρίς να βλάπτει τον πλανήτη.

 

Ακόμα και στο χαρτί, χρειάζεται να μας κακομαθαίνουμε καμιά φορά. Γι’ αυτό, τρία προϊόντα της Endless υπόσχονται μια πιο ντελικάτη εμπειρία. Πρόκειται για το χαρτί υγείας «Comfy Feel» στη γαλάζια συσκευασία, που είναι απαλό και δεν αφήνει χνούδια, το ροζ «Velvet Sense» για έξτρα απαλότητα με τις 4 στρώσεις του, αλλά και το «αρχοντικό» «Premium Touch» από υψηλής ποιότητας χαρτί.

 

Οι συσκευασίες των χαρτιών Endless Earth δεν είναι απλά πιο ποπ, αλλά αντικατέστησαν το πλαστικό με χαρτί, το οποίο είναι και ανακυκλώσιμο, με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον. Έτσι, πετάτε το χαρτί σας στον κάδο της κουζίνας ή του μπάνιου και τη συσκευασία στον κάδο ανακύκλωσης.

 

Αυτή η στροφή αντανακλά ολόκληρη τη φιλοσοφία της Ευρωχαρτικής, που έχει την καινοτομία, την ποιότητα και την πράσινη επιχειρηματικότητα ως βασικές αρχές της. Η εταιρεία μέσα από τα υπερσύγχρονα μηχανήματα που χρησιμοποιεί αλλά και τις βιοδιασπώμενες πρώτες ύλες προσπαθεί να ελαχιστοποιήσει τις εκπομπές ρίπων. Η Ευρωχαρτική συνεργάζεται με την Ελληνική Εταιρεία Ανακύκλωσης και είναι πιστοποιημένη κατά το πρότυπο FSC®, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα προέρχονται από ελεγχόμενες δασικές πρώτες ύλες.

 

Ένα χαρτί υγείας που γίνεται ποπ και σέβεται το περιβάλλον

 

Πέρα από την ευαισθητοποίηση προς το περιβάλλον, η Ευρωχαρτική ήδη από την αρχή της λειτουργίας της δείχνει έμπρακτα το ανθρώπινό της πρόσωπο, κάνοντας δωρεές και χορηγίες σε Ιδρύματα, Κοινωνικά Παντοπωλεία και θεσμούς που βοηθούν ουσιαστικά τους ασθενέστερους. Παράλληλα, οργανώνει Περιβαλλοντικές εθελοντικές δράσεις  με τη συμμετοχή των εργαζομένων.

 

Ένα χαρτί υγείας που γίνεται ποπ και σέβεται το περιβάλλον

 

Ένα χαρτί υγείας που γίνεται ποπ και σέβεται το περιβάλλον

 

Να σημειωθεί ότι η Ευρωχαρτική συμμετέχει στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ μας, που αναδεικνύει τον σύγχρονο επιχειρηματικό και παραγωγικό πολιτισμό της χώρας και την ανάδειξη της Ελληνικότητας.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ