«Εγγύηση Εξυπηρέτησης»: Η καινοτόμος υπηρεσία του Douleutaras εξασφαλίζει την πιο εύκολη εμπειρία χρήστη

«Εγγύηση Εξυπηρέτησης»: Η καινοτόμος υπηρεσία του Douleutaras σας εξασφαλίζει μία εύκολη εμπειρία χρήσης

Με την «Εγγύηση Εξυπηρέτησης» ο Douleutaras διασφαλίζει ότι θα είναι δίπλα στον χρήστη από την αρχή έως το τέλος, μέχρι να γίνει η εργασία σωστά.

Ο Douleutaras (www.douleutaras.gr), η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι, καλύπτει μια ευρεία γκάμα εργασιών, όπως επείγουσες εργασίες, τεχνικές εργασίες, μετακομίσεις, ανακαινίσεις και υπηρεσίες καθαρισμού, παρέχοντας εγγύηση στον χρήστη ότι θα είναι δίπλα του από την αρχή έως το τέλος, μέχρι η εργασία να ολοκληρωθεί σωστά. Η «Εγγύηση Εξυπηρέτησης», η νέα, καινοτόμος υπηρεσία που δημιούργησε ο Douleutaras, διασφαλίζει ότι κάθε εργασία που προσφέρουν οι επαγγελματίες της πλατφόρμας έρχεται εις πέρας με συνέπεια, ποιότητα και ευκολία για τον χρήστη.

 

«Εγγύηση Εξυπηρέτησης»: Η καινοτόμος υπηρεσία του Douleutaras εξασφαλίζει την πιο εύκολη εμπειρία χρήστη

 

Πώς λειτουργεί η «Εγγύηση Εξυπηρέτησης»:

Mε σημεία υπεροχής το premium δίκτυο αξιολογημένων επαγγελματιών και την υψηλή τεχνολογία που έχει αναπτύξει, ο Douleutaras παρέχει για κάθε εργασία «Εγγύηση Εξυπηρέτησης», η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη θεμελιώδη αρχή του να προσφέρει την πιο εύκολη εμπειρία χρήστη. Ο Douleutaras πετυχαίνει την ολοκλήρωση κάθε εργασίας με ασφάλεια:

● Προτείνοντας πάντα τους κορυφαίους επαγγελματίες βάσει αξιολογήσεων, περιοχής αλλά και διαθεσιμότητας,

● Φροντίζοντας μέσω αυτόματων υπενθυμίσεων να γίνεται κάθε ραντεβού στην ώρα του,

● Αναπτύσσοντας διαρκώς εξελιγμένα τεχνολογικά εργαλεία επικοινωνίας,

● Διαθέτοντας μία άρτια εκπαιδευμένη ομάδα υποστήριξης, η οποία βρίσκεται στο πλάι του χρήστη όποτε χρειαστεί.

 

 

Με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση των χρηστών, οι επαγγελματίες του Douleutaras αναλαμβάνουν με υπευθυνότητα κάθε εργασία, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τα επίσημα στοιχεία: Η πλατφόρμα έχει δεχθεί περισσότερα από 1.4 εκατομμύρια αιτήματα εργασιών, έχει περισσότερες από 500.000 ολοκληρωμένες εργασίες και ο μέσος όρος αξιολογήσεων των επαγγελματιών είναι στο 4,7/5. Ακόμη και αν κάτι δεν κυλήσει ομαλά, η ομάδα του Douleutaras, στο πλαίσιο του διαμεσολαβητικού της ρόλου, θα επικοινωνήσει με τον επαγγελματία και θα βρουν μαζί την καλύτερη δυνατή λύση στο ζήτημα. Στη σπάνια δε περίπτωση που ένας χρήστης δεν είναι ευχαριστημένος με την υπηρεσία που έλαβε από επαγγελματία του Douleutaras, ο Douleutaras εγγυάται επιστροφή χρημάτων έως 2.500€ από το συνολικό ποσό που έχει καταβληθεί από τον χρήστη, εφόσον πληρούνται οι όροι και προϋποθέσεις.

 

«Στο Douleutaras αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι η εύκολη και ευχάριστη εμπειρία χρήστη είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας, προσφέροντας την «Εγγύηση Εξυπηρέτησης». Η προσήλωσή μας στην ανάπτυξη των επαγγελματιών μας αλλά και των τεχνολογικών μας εργαλείων επαληθεύεται σε κάθε βήμα της εκάστοτε εργασίας, γεγονός που μας επιτρέπει να παρέχουμε αποκλειστικά εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες. Η συνέπεια, η ασφάλεια και η υπευθυνότητα παραμένει στο επίκεντρο της φιλοσοφίας του Douleutaras στοχεύοντας στη συνεχή εξέλιξη της ποιότητας των υπηρεσιών και στη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη», δήλωσε ο Founder & CEO του Douleutaras Ανδρέας Γραμμάτης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς λειτουργεί η «Εγγύηση Εξυπηρέτησης» επισκεφθείτε τον σύνδεσμο:  

douleutaras.gr/douleutaras-job-guarantee/.

Kοινωνικά δίκτυα: Facebook, LinkedIn, Instagram.

www.douleutaras.gr ​​​​​

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ