Δες το προσωπικά

Δώσε στον εργασιακό σου χώρο την προσωπική σου αισθητική

Η Logitech σε κάνει να νιώθεις ο εαυτός σου όταν είσαι στο γραφείο.

ADVERTORIAL

 

Σε μία εποχή που μοιραζόμαστε open space εργασιακούς χώρους, η επιθυμία για ένα πιο προσωπικό look and feel βγαίνει από μέσα μας εντονότερη. Πρόκειται για μια βαθιά ψυχολογική ανάγκη που πηγάζει από την αίσθηση πως όταν βάζουμε την προσωπική μας αισθητική σε ένα χώρο, ελέγχουμε το περιβάλλον εργασίας μας και το πρόγραμμά μας. 

 

Άλλωστε, οι εργαζόμενοι περιγράφουν το ιδανικό εργασιακό περιβάλλον ανάλογα με την προσωπικότητά τους. Εντέλει, αυτό είναι και το μυστικό για είμαστε περισσότερο παραγωγικοί και να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση καθημερινά στην εργασία μας! Όλοι οι άνθρωποι θέλουν να δουλεύουν σε εργασιακούς χώρους που συνάδουν με την αισθητική τους. Γι’ αυτό η εξατομίκευση, η διαμόρφωση και η επιλογή design δίνουν στον καθένα από εμάς αυτήν την υπέροχη δυνατότητα να εργάζεται στο γραφείο των ονείρων του.

 

Γιατί λοιπόν να μένει μόνο στα όνειρα κάτι που μπορεί να γίνει πράξη; 

 

Η Logitech, αντιλαμβανόμενη τη δύναμη που νιώθουμε όταν είμαστε απλά ο εαυτός μας στο χώρο εργασίας, προσφέρει ευρείες δυνατότητες εξατομίκευσης μέσα από τα προϊόντα της, δημιουργώντας πρακτικούς και χρηστικούς σταθμούς εργασίας με πινελιές χρώματος.

 

Όπως το παιχνιδιάρικο ποντίκι POP Mouse, ένα ασύρματο ποντίκι που έχει σχεδιαστεί για να λάμψει η επιφάνεια εργασίας σας και όχι μόνο, με επιλογή γκάμας χρωμάτων και δυνατότητα διασκεδαστικής προσαρμογής emoji. Διαθέτει 3 κανάλια Easy-Switch™ με διακόπτη ενεργοποίησης/απενεργοποίησης με τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας. Συνδυάζεται ιδανικά με το POP KEYS, το ασύρματο μηχανικό πληκτρολόγιο που διαθέτει και αυτό δυνατότητα προσαρμογής emoji. Οι 12 συντομεύσεις FN περιλαμβάνουν πλήκτρα για τα πολυμέσα, τη μετατροπή φωνής σε κείμενο, τη σίγαση του μικροφώνου κ.α.

 

Εξαιρετικά λεπτό, μικρού μεγέθους και αθόρυβο είναι όμως και το ασύρματο σετ πληκτρολογίου και ποντικιού  MK470. Με ιδιαίτερο στυλ, που σας κάνει να ξεχνάτε το θόρυβο και να εργάζεστε με ησυχία και περισσότερη παραγωγικότητα. Το ποντίκι διαθέτει τεχνολογία αισθητήρα με οπτική τεχνολογία παρακολούθησης κίνησης υψηλής ακρίβειας και ανάλυση αισθητήρα στα 1000 DPI ενώ το πληκτρολόγιο διαθέτει εμβέλεια λειτουργίας ασύρματης σύνδεσης τα 10 μέτρα. Το σετ διατίθεται σε γραφίτη, ροζ και λευκό.

 

Δες το προσωπικά
M240 ENVR White Rose Graphite

 

Για τους, επίσης, «αθόρυβους», το νέο ποντίκι M240 Silent Bluetooth Mouse, όχι απλά εξαλείφει το θόρυβο, αλλά αντανακλά και την εστίαση της Logitech στη βιωσιμότητα με πιστοποίηση μηδενικού ανθρακικού αποτυπώματος. Το ποντίκι Bluetooth Logitech M240 έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει όλες τις ανάγκες σας ενώ παράλληλα είναι εξαιρετικά οικονομικό. Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του M240 είναι η εύκολη σύνδεσή του. Δεν χρειάζεται πλέον να ασχολείστε με dongles εφόσον το καινούργιο ποντίκι της Logitech είναι ικανό να συνδέεται σε δευτερόλεπτα σε οποιαδήποτε συσκευή έχει Bluetooth®. Με ασύρματη εμβέλεια έως 10 μέτρα, έχετε την ελευθερία να εργάζεστε από οπουδήποτε στο χώρο. Το M240 διατίθεται σε τρία κομψά χρώματα, σε γραφίτη, υπόλευκο και ροζ, ώστε να  μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σας. Ο συμπαγής σχεδιασμός του το καθιστά φιλικό προς τα ταξίδια. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι επίσης ένας κρίσιμος παράγοντας όταν πρόκειται για ασύρματες συσκευές και το M240 εντυπωσιάζει. Με διάρκεια μπαταρίας 18 μηνών και  λειτουργία αυτόματης αναστολής λειτουργίας θα ξεχάσετε τις αλλαγές μπαταριών.

 

Όποια και αν είναι η εργασιακή σου αισθητική, είτε easy goer, είτε modern minimalist, είτε ergo lover, μπορείς να κάνεις το χώρο σου προσωπικό με τη Logitech. Θα σε βοηθήσουν σε αυτό τα ακουστικά Logitech Zone Vibe 100 και η Logitech Brio 300 Webcam, δημιουργώντας μια εξαιρετική εμπειρία ήχου και την καλύτερη δυνατή εικόνα σε κάθε βιντεοκλήση.

 

Αν θες το γραφείο σου να ξεχωρίζει, μην ψάχνεις άλλο! Ανακάλυψε σχεδίαση και χρηστικότητα που θα κάνουν το γραφείο σου τόσο ξεχωριστό όσο εσύ! 

 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ