Bombay Sapphire: Mία ιδιαίτερη βραδιά αφιερωμένη στους λάτρεις του Negroni

BOMBAY SAPPHIRE EVENT @SKG The Ultimate Barrel Aged Negroni Batch II Facebook Twitter
Σοφία Σταγκίκα, Λήδα Παπαδοπούλου, Χριστίνα Λυμπεροπούλου
0

Mία ιδιαίτερη βραδιά, αφιερωμένη στους λάτρεις του Negroni διοργάνωσε το Bombay Sapphire premium Gin στο Β restaurant του Βυζαντινού Μουσείου Θεσσαλονίκης, όπου o Γιάννης Κέδες, καταξιωμένος mixologist και ιδιοκτήτης του Vogatsikou|3, παρουσίασε για πρώτη φορά το limited edition Ultimate Barrel Aged Negroni Batch II.

BOMBAY SAPPHIRE EVENT @SKG The Ultimate Barrel Aged Negroni Batch II Facebook Twitter
Ο Γιάννης Κέδες με το Ultimate Barrel Aged Negroni Batch II και το Bombay Sapphire

Ο επιδραστικός bartender μαζί με την ομάδα του, υποδέχτηκε στο Β Restaurant,τους εκλεκτούς καλεσμένους, δίνοντας τους την ευκαιρία, σε συνεργασία με το Bombay Sapphire, να ζήσουν ένα ξεχωριστό tasting experience και να εξερευνήσουν τον τρόπο με τον οποίον διαμορφώνονται τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και αρώματα του Ultimate Barrel Aged Negroni Batch IΙ.

BOMBAY SAPPHIRE EVENT @SKG The Ultimate Barrel Aged Negroni Batch II Facebook Twitter
Το Ultimate Barrel Aged Negroni Batch II φτιαγμένο με Bombay Sapphire

Πρόκειται για ένα εκλεπτυσμένο κοκτειλ πλούσιο σε γεύση, δυνατό και με μεγάλη επίγευση. Προκύπτοντας μέσα από τη διαρκή αναζήτηση και τον πειραματισμό, το Ultimate Barrel Aged Negroni Batch II του Γιάννη Κέδε και της δημιουργικής ομάδας του Vogatsikou | 3, είναι μια παραλλαγή του κλασικού κοκτέιλ, με βάση το Bombay Sapphire premium gin (43%) αναμειγμένο με ένα πικρό, αλλά αρκετά βοτανικό Martini bitter κι ένα μίγμα από γλυκά βερμούτ.

BOMBAY SAPPHIRE EVENT @SKG The Ultimate Barrel Aged Negroni Batch II Facebook Twitter
Νικόλαος Ζεïμπέκης (Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας & Εθελοντισμού Θεσσαλονίκης), Σωκράτης Δημητριάδης (Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Θεσσαλονίκης), Άγγελος Χαριστέας (Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κεντρικής Μακεδονίας)

Στη συνέχεια έγινε παλαίωση του μίγματος στο οινοποιείο Τέχνη Οίνου μέσα σε βαρέλι βελανιδιάς, χωρητικότητας 225 λίτρων, στο οποίο πριν είχε φιλοξενηθεί κρασί Chardonnay, και παραμένοντας σε συγκεκριμένες συνθήκες υγρασίας και θερμοκρασίας για δέκα ολόκληρους μήνες, το μίγμα ανέδειξε αρώματα ανανά, passion fruit και λίτσι.

BOMBAY SAPPHIRE EVENT @SKG The Ultimate Barrel Aged Negroni Batch II Facebook Twitter
Tammy Jones, Πετιούλα Κατσάρκα

Το limited edition Barrel Aged Negroni με βάση το Bombay Sapphire premium gin απόλαυσαν -για πρώτη φορά μετά το άνοιγμα του βαρελιού- οι καλεσμένοι, ανάμεσα στους οποίους ήταν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης όπως ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Άγγελος Χαριστέας, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας & Εθελοντισμού, κ. Νικόλαος Ζεϊμπέκης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, κ. Σωκράτης Δημητριάδης και γνωστοί επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, φίλοι και συνεργάτες του Vogatsikou|3.

Το Β Restaurant, διακοσμήθηκε και μεταμορφώθηκε σε μια πολυτελή όαση και στο τέλος της βραδιάς οι καλεσμένοι έλαβαν, μαζί με το limited edition crafted Negroni, μια ιδιαίτερη customized σύνθεση με λεβάντες και χειροποίητο γλυκό του κουταλιού λεμόνι, αρώματα που δένουν απόλυτα με την ιδιαίτερη γεύση αυτού του κοκτέιλ. Την εκδήλωση έντυσε μουσικά ο γνωστός DJ Κωστής Ζαρταλούδης, ο οποίος δημιούργησε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα cocktail party απογειώνοντας την εμπειρία της βραδιάς. 

Tο Ultimate Barrel Aged Negroni Batch II με βάση το Bombay Sapphire premium gin μπορείτε να το απολαύσετε μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων στο απόλυτο spot bar της Θεσσαλονίκης, Vogatsikou|3.

Good Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 3×3 Schools powered by ΔΕΗ επιστρέφει για τέταρτη χρονιά

Good Living / Το 3×3 Schools powered by ΔΕΗ επιστρέφει για τέταρτη χρονιά

ΔΕΗ και Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) ταξιδεύουν σε είκοσι πόλεις στην Ελλάδα, δίνοντας την ευκαιρία σε μαθητές να γνωρίσουν το 3x3, το ολυμπιακό άθλημα που ξεκίνησε από τις γειτονιές του κόσμου.
THE LIFO TEAM
dfgh

Good Living / Το OPEN HOUSE Athens επιστρέφει: Μια μοναδική εμπειρία εξερεύνησης της αρχιτεκτονικής της Αθήνας

Δημόσιοι και ιδιωτικοί χώροι – ιστορικά και σύγχρονα κτίρια, κατοικίες, γραφεία, ξενοδοχεία και πολιτιστικές εγκαταστάσεις – ανοίγουν τις πόρτες τους, προσφέροντας δωρεάν ξεναγήσεις.
THE LIFO TEAM
The Ellinikon: Ένα έργο που αναπτύσσεται με σεβασμό και αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία

Good Living / The Ellinikon: Ένα έργο που αναπτύσσεται με σεβασμό και αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία

Δίνοντας φωνή στους κατοίκους των γειτονικών Δήμων μέσα από δύο έρευνες, η LAMDA μετρά μια σειρά από πρωτοβουλίες για το περιβάλλον, τον περιορισμό οχλήσεων και τη συμπερίληψη.
THE LIFO TEAM
«Τα social media δεν δημιουργούν τον ναρκισσισμό, τον εκμεταλλεύονται»

Good Living / «Τα social media δεν δημιουργούν τον ναρκισσισμό, τον εκμεταλλεύονται»

Ο Στέλιος Στυλιανίδης, Ιδρυτής της ΕΠΑΨΥ και Ομότιμος Καθηγητής Κοινωνικής Ψυχιατρικής, μιλά για τη βία των ανηλίκων, τις συνθήκες εκδήλωσής της αλλά και τη σημασία της κατανόησής της, με αφορμή το πρόγραμμα “It’s up to You(th)”.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Εφηβική βία: Το να μιλάς σημαίνει να μη μένεις μόνος με αυτό που σε βαραίνει

Good Living / Εφηβική βία: Το να μιλάς σημαίνει να μη μένεις μόνος με αυτό που σε βαραίνει

Με αφορμή το πρόγραμμα “It’s Up to You(th)", η Ψυχολόγος, MSc, PhD (c) Βικτώρια Κατσιαμάκη εξηγεί τη σημασία του να κερδίζεις την εμπιστοσύνη των εφήβων και γιατί το να συνειδητοποιείς ότι «κάτι δεν πάει καλά» είναι ήδη ένα σπουδαίο πρώτο βήμα.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Από το προαύλιο στον διαδικτυακό εκφοβισμό, χρειάζεται να «ακούσουμε» τη βία των ανηλίκων

Good Living / Από το προαύλιο στον διαδικτυακό εκφοβισμό, χρειάζεται να «ακούσουμε» τη βία των ανηλίκων

Με το πρόγραμμα «It’s Up to You(th)» η ΕΠΑΨΥ προσφέρει υποστήριξη σε εφήβους και τις οικογένειές τους ώστε να αντιμετωπίσουν περιστατικά βίας και νεανικής παραβατικότητας.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ