40 χρόνια Ιταλικά-Ισπανικά-Τουρκικά-Αραβικά Perugia-Τίνα Ζωγοπούλου

Perugia-Τίνα Ζωγοπούλου: 40 χρόνια ιταλικά-ισπανικά-τουρκικά-αραβικά

Εορταστική έκπτωση 40% στους 40 πρώτους που θα δηλώσουν ενδιαφέρον για τη γλώσσα της επιλογής τους.

 ADVERTORIAL


Το Ινστιτούτο Perugia ιδρύθηκε το 1982 και προσφέρει μαθήματα όλων των επιπέδων, ενώ ως επίσημος αντιπρόσωπος του Πανεπιστημίου Κωνσταντινούπολης, διοργανώνει εξετάσεις τουρκικών κάθε Ιανουάριο και Ιούνιο.

 

Έχει εκδώσει βιβλία εκμάθησης στις γλώσσες που διδάσκει και όχι μόνο. Θεωρείται ιδανική επιλογή, καθώς συνδυάζει την εμπειρία 40 ετών, 2 διεθνείς εκδοτικούς οίκους (Perugia και Ornimi), 3 διεθνή βραβεία (Ιταλικό Υπουργείο Εξωτερικών, Ιταλική Πρεσβεία, Ευρωπαïκό Πρόγραμμα Glottodrama), και πάνω από όλα την προτίμηση χιλιάδων σπουδαστών. 


Το μοναδικό ινστιτούτο με δικό του κανάλι στο Youtube με 150 δωρεάν βιντεομαθήματα, και εκείνο που διέδωσε τα ιταλικά και τα ισπανικά όσο κανένα άλλο σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο πρώτος εκπαιδευτικός φορέας που διέκρινε την ανάγκη να επεκταθεί πέρα από τις ευρωπαïκές γλώσσες και σε άλλες, όπως τα τουρκικά και τα αραβικά. 

 

Perugia logo


Οι καθηγητές είναι τόσο Έλληνες, όσο και Ιταλοί, Ισπανοί και Λατινοαμερικανοί, Τούρκοι και Άραβες με άριστη γνώση ελληνικών. Προσφέρει μαθήματα τόσο σε τμήματα, όσο και ιδιαίτερα, τόσο δια ζώσης, όσο και online. Το υψηλό επίπεδο σπουδών, το ευχάριστο περιβάλλον, τα προσιτά δίδακτρα και τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις πιστοποίησης είναι η εγγύηση για κάθε ενδιαφερόμενο.

 

 

Εορταστική έκπτωση 40% στους 40 πρώτους που θα δηλώσουν ενδιαφέρον για τη γλώσσα της επιλογής τους στο [email protected]


Μάθε ιταλικά, ισπανικά, τουρκικά, αραβικά με μόνο 57 ευρώ το μήνα.

 


www.perugia.edu.gr
Σόλωνος 116 και Λόντου 8
2103803193, 2103816559

[email protected]

Εκπαίδευση
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ