IT Professionals of Tomorrow: 15 νέοι επαγγελματίες του IT θα συμμετέχουν στο πρωτοποριακό hub τεχνολογίας της STEELMET

IT Professionals of Tomorrow: 15 νέοι επαγγελματίες του IT θα συμμετέχουν στο πρωτοποριακό hub τεχνολογίας της STEELMET

Μέσω του προγράμματος αυτού η  STEELMET δημιουργεί ένα δυναμικό hub τεχνολογίας, όπου τα μέλη του θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε διαφορετικά ψηφιακά έργα και εφαρμογές, το μέγεθος και των εύρος των οποίων τα κατατάσσει στα πιο σημαντικά παγκοσμίως.

ADVERTORIAL

 

To ΙΤ είναι ο πρωταθλητής των θέσεων εργασίας, τόσο παγκοσμίως όσο και στην Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια. Η ανάπτυξη νέων εταιρειών και η εγκατάσταση στην Ελλάδα πολυεθνικών εταιρειών τεχνολογίας, η διεύρυνση του οικοσυστήματος των startup όπως και η ψηφιακή μετάβαση πολλών κλάδων και επιχειρήσεων, έχουν δημιουργήσει το πλέον πρόσφορο έδαφος για τους επαγγελματίες του IT, οι οποίοι σήμερα έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν και να εξελιχθούν επαγγελματικά ακόμη και σε εξειδικευμένα τεχνολογικά αντικείμενα.

 

Ένας δυναμικός κλάδος διεθνώς, αυτός της βιομηχανικής παραγωγής, βιώνει τον δικό του ψηφιακό μετασχηματισμό, ενσωματώνοντας τεχνολογίες και εφαρμογές που εξελίσσουν την παραγωγική διαδικασία και τη μεταφέρουν στην digital εποχή.

 

Η βιομηχανία παρουσιάζει σήμερα μεγάλο ενδιαφέρον για τους επαγγελματίες του IT παγκοσμίως, δημιουργώντας νέες δυνατότητες και προκλήσεις για εργασία σε έργα μεγάλης κλίμακας και σε τεχνολογικές εφαρμογές που δημιουργούν το μέλλον της παραγωγής.

 

Δεκαπέντε (15) νέοι επαγγελματίες του ΙΤ, θα έχουν τη δυνατότητα να αποτελέσουν μέρος της εξέλιξης και της ψηφιακής καινοτομίας της STEELMET, της εταιρείας που παρέχει υπηρεσίες τεχνολογίας, στις εταιρείες της VIOHALCO, κορυφαίες βιομηχανίες στον κλάδο τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με το πρόγραμμα IT Professionals of Tomorrow. Μέσω του προγράμματος αυτού η  STEELMET δημιουργεί ένα δυναμικό hub τεχνολογίας, όπου τα μέλη του θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε διαφορετικά ψηφιακά έργα και εφαρμογές, το μέγεθος και των εύρος των οποίων τα κατατάσσει στα πιο σημαντικά παγκοσμίως.

 

IT Professionals of Tomorrow: 15 νέοι επαγγελματίες του IT θα συμμετέχουν στο πρωτοποριακό hub τεχνολογίας της STEELMET

 

Ποιοι είναι οι IT Professionals of Tomorrow

Το πρόγραμμα της STEELMET, απευθύνεται, σε πρώτη φάση, σε νέους πτυχιούχους του IT, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μια υψηλού επιπέδου εργασιακή εμπειρία όπως και πρακτικές εργασιακές δεξιότητες εστιασμένες στην εξειδίκευσή τους, συμμετέχοντας ενεργά στα projects της εταιρείας.

 

Δεκαπέντε (15) νέοι επαγγελματίες θα επιλεγούν για να εργαστούν για 6 μήνες, στο πλαίσιο του IT Professionals of Tomorrow, διατηρώντας την προοπτική να συνεχίσουν και να εξελίξουν την καριέρα τους μέσα στην STEELMET ή και σε άλλες εταιρείες της VIOHALCO, σε 6 βασικές ειδικότητες:

 

 • Software Developer
 • Network Engineer
 • Azure Engineer
 • Business Intelligence Engineer
 • Security Engineer
 • Helpdesk Engineer

 

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι θα πρέπει να διαθέτουν σχετικό πτυχίο, από την Ελλάδα ή από Πανεπιστημιακό ίδρυμα του εξωτερικού ή αντίστοιχες τεχνολογικές πιστοποιήσεις και από 0 έως 3 χρόνια εργασιακή εμπειρία, θα εργαστούν σε μερικά από τα πιο σημαντικά έργα της STEELMET, όπως:

 

 • Digital transformation with cloud technologies
 • Cyber and data Security
 • Χρήση εργαλείων για αυτοματοποίηση διαδικασιών
 • Factory Digitalization
 • Machine Learning and Big Data analytics
 • Implementation of innovative, tailor-made software solutions using cutting-edge technologies

 

Μπορείτε να κάνετε αίτηση για το πρόγραμμα IT Professionals of Tomorrow εδώ.

 

Συμμετέχοντας στην ψηφιακή μετάβαση της βιομηχανικής παραγωγής

Οι 15 νέοι IT Professionals of Tomorrow θα εργαστούν με την ομάδα της STEELMET, συμμετέχοντας σε μερικά από τα μεγαλύτερα έργα ψηφιακής μετάβασης της παραγωγικής διαδικασίας, τα οποία περιλαμβάνουν την υποστήριξη 6.000 και πλέον χρηστών σε 84 διαφορετικά γεωγραφικά σημεία, τη μεγαλύτερη βάση χρηστών SAP, ένα από τα ευρύτερα φάσματα συσκευών και τεχνολογικών δικτύωσης, τη χρήση των πλέον σύγχρονων τεχνολογικών συστημάτων και εργαλείων, όπως Azure ARC, Salesforce, SAP TMS και SAP Success Factors.

 

Τα μέλη του νέου τεχνολογικού hub της STEELMET θα ενταχθούν σε μεθοδολογίες εργασίας όπως Agile Scrum, Prince2 agile και ITIL, αξιοποιώντας τεχνολογίες C#/.NET, APEX, SAP ABAP, Modern JS Framework, AI, Digital Twins, Big Data, RPA και Data Analytics για την υλοποίηση των έργων.

 

 

STEELMET: Εφαρμόζοντας βέλτιστες ψηφιακές πρακτικές

H STEELMET, προσφέρει υπηρεσίες στις εταιρείες της VIOHALCO, οι οποίες εστιάζουν στην τεχνολογία και καινοτομία και εξειδικεύονται στην παραγωγή, προϊόντων αλουμινίου, χαλκού, τιτανιούχου ψευδαργύρου, καλωδίων, χάλυβα και σωλήνων χάλυβα, δημιουργώντας ετήσιο κύκλο εργασιών 5,37 δισ. ευρώ (2021), Η VIOHALCO αποτελεί μια από τις πιο δυναμικές επιχειρήσεις παγκοσμίως, με τις εταιρείες της να είναι κορυφαίες βιομηχανίες επεξεργασίας μετάλλων στην Ευρώπη, ενώ διαθέτουν παραγωγικές εγκαταστάσεις σε Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Βόρεια Μακεδονία, Ηνωμένο Βασίλειο και συμμετέχουν σε εταιρείες με παραγωγικές εγκαταστάσεις στην Τουρκία, Ρωσία και Ολλανδία, διαθέτοντας ένα ισχυρό εμπορικό δίκτυο σε 21 χώρες και πωλήσεις σε περίπου 100 χώρες. Παράγουν με βιώσιμο τρόπο, υψηλής ποιότητας καινοτόμα προϊόντα και λύσεις προστιθέμενης αξίας για δυναμικά αναπτυσσόμενες αγορές όπως κτίρια και κατασκευές, συσκευασία, μεταφορές (αυτοκινητοβιομηχανία, ναυπηγική και σιδηροδρομικές μεταφορές) δίκτυα ενέργειας (υπεράκτιες διασυνδέσεις, δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, φυσικό αέριο και υγρά καύσιμα), θέρμανση, εξαερισμό, κλιματισμό και ψύξη, τομείς ύδρευσης, τηλεπικοινωνιών, λιθογραφία, καθώς και πολλές άλλες βιομηχανικές εφαρμογές.

 

Οι εταιρείες της VIOHALCO παρέχουν προϊόντα και λύσεις ευθυγραμμισμένες με τις παγκόσμιες τάσεις βιώσιμης ανάπτυξης, όπως την κυκλική οικονομία, τη μετάβαση στην κλιματική ουδετερότητα, τη βιώσιμη αστικοποίηση, τις τρέχουσες τεχνολογικές εξελίξεις και την ψηφιοποίηση, συμβάλλοντας στην υλοποίηση της Πράσινης Συμφωνίας.

 

Η STEELMET αξιοποιεί τη μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτει καθώς και τους ταλαντούχους και με υψηλή εξειδίκευση ανθρώπους της με σκοπό να υποστηρίζει τις εταιρείες της VIOHALCO με βέλτιστες υπηρεσίες και λύσεις, εστιάζοντας στη δημιουργία και ανάπτυξη νέων ψηφιοποιημένων εφαρμογών και σε συνεργασίες με κορυφαίες τεχνολογικά εταιρείες, για την εξεύρεση και την εγκατάσταση συστημάτων που θα τις βοηθήσουν στην ένταξή τους στην επόμενη βιομηχανική εποχή.

Εκπαίδευση
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Scroll to top icon