Οι νικητές έχουν ενημερωθεί με e-mail.

Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τους αγαπημένους μας προορισμούς στην Ελλάδα, καθώς ξεχωρίζει από κάθε άλλη πόλη για την ιδιαίτερη ταυτότητά της.

 

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που προσπαθούμε να την επισκεπτόμαστε όσο πιο συχνά μπορούμε - κι ένας από αυτούς είναι και το ξενοδοχείο Gatto Perso. Το Gatto Perso Luxury Studios Apartments στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό κτήριο του 1926 στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης και προσφέρει ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα και ηρεμία.

 

 

 

 

 

Η αναπαλαίωση του κτιρίου έγινε με πολύ μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και σεβασμό, έτσι θα παρατηρήσετε τις αυθεντικές γύψινες διακοσμήσεις, τα χειροποίητα πλακάκια, τις βαριές art deco πόρτες.

 

 

 

 

Παρότι είναι σε κεντρικό σημείο της πόλης, το Gatto Perso βρίσκεται σε έναν μικρό, ήσυχο δρόμο που διασφαλίζει την ξεκούραση των επισκεπτών του, ενώ προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε ότι επιθυμούν.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Gatto Perso Luxury Studios Apartments στο Facebook και στο Instagram.

 

 

 

To Gatto Perso Luxury Studios Apartments χαρίζει δύο διανυκτερεύσεις για δύο άτομα στα Superior Apartments σε δύο τυχερούς. Η προσφορά θα ισχύει για τρεις μήνες, βάση διαθεσιμότητας.

 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό:

 

Όροι Διαγωνισμού

 

 

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.gattoperso.gr.