Οι νικητές έχουν ενημερωθεί με email.

 

Στα ελαστικά υψηλής απόδοσης, η Yokohama ανταποκρίνεται πλήρως σε κάθε καταναλωτική απαίτηση, σε συνδυασμό με την ποιότητα και τα υψηλά επίπεδα άνεσης.

 

Η Υοkohama Rubber Company ιδρύθηκε το 1917 στην πόλη Yokohama της Ιαπωνίας και αποτελεί τον δεύτερο μεγαλύτερο παραγωγό ελαστικών στην Ιαπωνία και τον έκτο μεγαλύτερο παγκοσμίως. Η φιλοσοφία της βασίζεται στη «Συμβολή στην Κοινωνία», κάτι που περιλαμβάνει τη διατήρηση της ευαισθησίας προς τις αλλαγές που φέρουν οι τάσεις της εκάστοτε εποχής, σε συνδυασμό με την ανάπτυξη νέων, προηγμένων τεχνολογιών παραγωγής ελαστικών, σύμφωνα με τις μελλοντικές ανάγκες του καταναλωτή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yokohama Tire (@yokohamatire) στις


Επιπλέον, παράγει μία μεγάλη ποικιλία από ελαστικά, κατάλληλα για κάθε τύπο αυτοκινήτου, από sportive, μέχρι SUV, αλλά και φιλικά προς το περιβάλλον.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yokohama Tire (@yokohamatire) στις

 

 

Με τον ερχομό της νέας σεζόν, η Yokohama σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε από 1 σετ ελαστικών για το αυτοκίνητό σας: το οικολογικό ελαστικό Yokohama BLUEARTH-ES ES32 και το σπορ ελαστικό Yokohama ADVAN SPORT® V105.

 

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό, απαντήστε στην παρακάτω ερώτηση:

 

Σε ποια γνωστή αγγλική ποδοσφαιρική ομάδα –και νυν κάτοχο του Europa League– είναι χορηγός η Yokohama;

 

Οι 2 νικητές θα κερδίσουν από 1 σετ ελαστικών της Yokohama (το BLUEARTH-ES ES32 και το ADVAN SPORT® V105), για ασφαλείς φθινοπωρινές εξορμήσεις.

 

 Όροι Διαγωνισμού