Το καλοκαίρι μπορεί να είναι ο παράδεισος για τον κουρασμένο σου νου όμως δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τα μαλλιά σου. Κάτι η υγρασία, οι υψηλές θερμοκρασίες και ο ήλιος, κάτι η θάλασσα και το νερό της πισίνας, η ωραία μας κώμη περνάει το καλοκαίρι από... 40 κύματα!

 

Τώρα όμως που τα μαλλιά σου χρειάζονται λίγη παραπάνω φροντίδα, ο χρόνος που αφιερώνεις στην περιποίησή τους συρρικνώνεται! Ίσως να φταίει η ζέστη, ίσως το αλμυρό beach hair look που δείχνει υπέροχο με 0 φροντίδα, ίσως οι τόσες υπέροχες δραστηριότητες που σε καλούν σαν σειρήνες έξω από το σπίτι, ίσως και οι καλοκαιρινές διακοπές. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, το ζήτημα "ταλαιπωρημένα μαλλιά το καλοκαίρι" λύνεται, πλέον, σε μόλις 1 δευτερόλεπτο. Πώς; Με τη νέα επαναστατική σειρά Super Conditioners Elvive Rapid Reviver της L'Oreal Paris!

 

 

 

Βλέπεις, όλες οι γυναίκες ξέρουμε πως τα conditioners είναι μια γρήγορη και εύκολη λύση για την καθημερινή περιποίηση των μαλλιών, ωστόσο δεν μπορούν να εγγυηθούν βαθιά περιποίηση, ειδικά για τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Οι μάσκες μαλλιών, από την άλλη, είναι πιο αποτελεσματικές αλλά χρειάζονται πολύ χρόνο για να δράσουν, κάτι που, ιδίως το καλοκαίρι, δεν γίνεται! 


Η L'Oreal Paris, λοιπόν, καινοτομεί και δημιουργεί μια νέα σειρά προϊόντων, η οποία συνδυάζει μέσω μιας επαναστατικής τεχνολογίας, τα θετικά που έχει ένα conditioner και μια μάσκα μαλλιών. Αυτή είναι η νέα σειρά Elvive Rapid Reviver που υπόσχεται αναδόμηση μαλλιών σε ένα δευτερόλεπτο! Η νέα σειρά που αποτελείται από τέσσερα προϊόντα προσφέρει διπλάσια φροντίδα από ένα κλασσικό conditioner. Αμέσως μετά την εφαρμογή του το προϊόν γίνεται ένα με την τρίχα για να την επανορθώσει και να την αναζωογονήσει, χωρίς να χρειάζεται να μείνει για ώρα πάνω στα μαλλιά. Το αποτέλεσμα; Μαλλιά αναζωογονημένα, απαλά, λαμπερά και ελαφριά! 

 

 

 

Το μυστικό των είναι ένας συμπυκνωμένος ορός φροντίδας με αμινοξέα, ο οποίος απορροφάται εύκολα, αλλά και ορισμένα συστατικά τα οποία ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες ανάγκες των μαλλιών. «Ολόκληρη η σειρά Rapid Reviver βασίζεται σε ένα ξεχωριστό εκχύλισμα αμινοξέων που συνδυάζεται στη στιγμή με την ίνα της τρίχας, αναδομώντας και αναπληρώνοντας τα φυσικά αμινοξέα που χάνονται λόγω της καθημερινής φθοράς. Η μείξη αυτή μεταμορφώνει αμέσως τα μαλλιά, με το συνδυασμό βαθιάς ενυδάτωσης και ελαφριάς υφής.» δήλωσε η Elisabeth Bouhadana, Global Scientific Communications Director της L'Oreal Paris.

 

Ποιο Elvive Rapid Reviver ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες;Elvive Rapid Reviver Total Repair 5 για εντατική αναδόμηση σε ταλαιπωρημένα μαλλιά

Σύνθεση για εντατική αναδόμηση των μαλλιών, εμπλουτισμένη με προστατευτικό serum που εμπεριέχει Αμινοξύ &  Βιταμίνη Ε.

 

Elvive Rapid Reviver Extraordinary Oil για εντατική θρέψη σε ξηρά μαλλιά

Σύνθεση για εντατική θρέψη, εμπλουτισμένη με προστατευτικό serum που εμπεριέχει Αμινοξύ & Έλαιο Jojoba.

 

 

 

Elvive Rapid Reviver Dream Long για εντατική αναδόμηση για μακριά & ταλαιπωρημένα μαλλιά

Σύνθεση για εντατική αναδόμηση των μαλλιών, εμπλουτισμένη με προστατευτικό serum που εμπεριέχει Αμινοξύ &  Καστορέλαιο.

 

Elvive Rapid Reviver Color Vive για εντατική περιποίηση σε βαμμένα μαλλιά & ανταύγειες

Σύνθεση για εντατική προστασία, εμπλουτισμένη με προστατευτικό serum που εμπεριέχει Αμινοξύ &  Βιταμίνη Ε.

 

Τι ανάγκη έχουν τα δικά σου μαλλιά φέτος το καλοκαίρι; Διάλεξε παρακάτω και συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό που θα χαρίσει 2 Super Conditioner Elvive Rapid Revivers σε 5 τυχερούς!

 

Όροι Διαγωνισμού