Πριν από λίγο καιρό σου συστήσαμε ένα νέο τρόπο ζωής, το true l-ivi-ng!

 

Με έμπνευση την αγαπημένη μας ΗΒΗ που μάς συνοδεύει σε κάθε δραστηριότητα εντός και αλλά και εκτός σπιτιού, δημιουργήσαμε μία λίστα με επτά ιδέες για υπέροχη διάθεση και ενέργεια, μία για κάθε ημέρα της εβδομάδας.

 

Τότε είχαμε ζητήσει να υποσχεθείς πως όσο πιο συχνά μπορείς θα αφιερώνεις μία τουλάχιστον ώρα της ημέρας για να ζεις αληθινά. Τώρα η ΗΒΗ και το Lifo.gr επιβραβεύουν την αγάπη που έδειξες και δείχνεις στο true l-ivi-ng με ένα διαγωνισμό που θα κάνει κάθε λεπτό του ελεύθερου χρόνου σου πιο απολαυστικό από ποτέ!

 

 

 

Μιας που τη ζωή την απολαμβάνουμε περισσότερο έξω, στον δρόμο, κάτω από τον γαλάζιο ουρανό τα gadgets που αποφασίσαμε να σου χαρίσουμε θα τα χαρείς στο έπακρο κυρίως έξω από το σπίτι. Στο πάρκο, στην παραλία, στην εκδρομή, στη βόλτα, στο extreme sport και όπου αλλού αποφασίσεις να ζήσεις... αληθινά! 

 

Συγκεκριμένα χαρίζουμε:

 

-σε 1 μεγάλο τυχερό μία action camera Gopro Hero 7 White

για να καταγράφει κάθε true l-ivi-ng στιγμή με τον καλύτερο τρόπο!

 

 

-σε 4 ακόμα τυχερούς Ηχεία Bluetooth από τη Sony

για να τους ακολουθεί παντού η αγαπημένη τους μουσική!

 

 

 

Για να μπεις στον διαγωνισμό κάνε follow στον λογαριασμό της LiFO στο instagram (@lifomag) και στείλε direct message (DM) γράφοντας «ΗΒΗ» και το πλήρες ονοματεπώνυμό σου. Οι πέντε νικητές θα ενημερωθούν μέσω DM στο Instagram.

 

Για περισσότερες ιδέες true l-ivi-ng ακολούθησε την αγαπημένη μας Ήβη σε Facebook και Instagram