Λίγα 24ωρα μάς χωρίζουν πια από την Avon Skin Day, την ημερίδα που παρέχει μία πρωτότυπη εμπειρία γνώσεων σε όλους όσοι επιθυμούν να ενημερωθούν για την περιποίηση της επιδερμίδας!

 

Αυτό το Σάββατο 1 Ιουνίου πέντε καταξιωμένοι επαγγελματίες και skin experts από διαφορετικούς κλάδους θα προσεγγίσουν την αναζήτηση της τέλειας επιδερμίδας από τη δική τους ιδιαίτερη ματιά και θα παρουσιάσουν την πλέον σύγχρονη προσέγγιση φροντίδας και περιποίησης της επιδερμίδας: την ολιστική! Παράλληλα όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα νέα αλλά και τα χρόνια τώρα αγαπημένα προϊόντα περιποίησης της Avon, που είναι ικανά να καλύψουν και να προσφέρουν την κατάλληλη λύση σε κάθε ανάγκη της επιδερμίδας σου.

 

 

 

Οι skin experts της Avon Skin Day είναι η Ζέτα Δούκα, Ηθοποιός, ο Κωνσταντίνος Ξένος, Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος M.Sc., ο Μάνος Δημονίτσας, Ιατρός με εξειδίκευση στην αντιγήρανση και αισθητική ιατρική, η Αλεξία Ζαραδούκα, Beauty Coach και Blogger στο www.missbloublou.com και η Δήμητρα Θεοτικού, Beauty Expert της Avon! Μάθε περισσότερα γι'αυτούς εδώ.

 

H LiFO και η Avon χαρίζουν σε 5 τυχερές από μία διπλή πρόσκληση για την Avon Skin Day! Για να πάρεις μέρος στείλε direct message (DM) στον λογαριασμό της LiFO στο Instagram (@lifomag) γράφοντας «AVON» το ονοματεπώνυμό σου και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω DM στο Instagram.

 

Info

Πότε: Σάββατο 1 Ιουνίου 2019
Ώρα: 11:00 - 16:00
Τόπος: Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή
Κόστος συμμετοχής: 25 ευρώ