Ραντεβού στον ήλιο | Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και γίνε μέρος του πιο καλοκαιρινού τραγουδιού!

Ραντεβού στον ήλιο | Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και γίνε μέρος του πιο καλοκαιρινού τραγουδιού!

Το νέο τραγούδι από το Ούζο Πλωμαρίου και την Πέννυ Μπαλτατζή!

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η επιτυχημένη καμπάνια του Ούζου Πλωμαρίου «Ραντεβού στον Ήλιο», μια καμπάνια γεμάτη λαμπερό ήλιο και γαλανή θάλασσα, περιγράφει τις όμορφες στιγμές που μπορεί να χαρίσει στην παρέα ένα αυθόρμητο Ραντεβού στον Ήλιο.

 

Ένα επιτυχημένο Ραντεβού στον Ήλιο χρειάζεται καλοκαίρι, θάλασσα, μεζέδες, Oύζο Πλωμαρίου και καλή παρέα. Αλλά για να κορυφωθεί το ραντεβού, πρέπει να τραγουδήσει όλη η παρέα μαζί. Φανταστείτε πόσο τέλειο θα ήταν αυτό το τραγούδι να το είχε γράψει η ίδια η παρέα!


Το Ούζο Πλωμαρίου για πρώτη φορά δημιουργεί το τραγούδι του καλοκαιριού με την Πέννυ Μπαλτατζή στη μουσική και τους φίλους του Ούζου Πλωμαρίου στους στίχους, με τίτλο «Ραντεβού στον Ήλιο». Ένα αισιόδοξο, καλοκαιρινό τραγούδι γεμάτο ήλιο και συναισθήματα που μας παρακινεί να χαρούμε τη ζωή, να ταξιδέψουμε, να τραγουδήσουμε, παρέα με τους αγαπημένους μας και το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου: το απόλυτο καλοκαιρινό απόσταγμα της παρέας.

 

 



Τώρα μπορείς να κάνεις αυτό το καλοκαίρι ακόμα πιο συναρπαστικό, μπαίνοντας στο www.rantevoustonilio.gr, βάζοντας φαντασία, γράφοντας στίχους και δημιουργώντας την πιο ανατρεπτική καλοκαιρινή πρόταση από το Ούζο Πλωμαρίου.

 

Οι καλύτεροι στιχουργοί θα κερδίσουν προσκλήσεις για τους ίδιους και την παρέα τους για ένα αξέχαστο καλοκαιρινό party με πολλές εκπλήξεις, μεζέδες, Ούζο Πλωμαρίου και μουσικές.

 

Και που ξέρεις... ίσως γίνεις ο πρωταγωνιστής του video clip που θα γυριστεί στο party, στο πλευρό της Πέννυς Μπαλτατζή αλλά και να δεις το όνομά σου να φιγουράρει δίπλα στα ονόματα των δημιουργών του τραγουδιού του καλοκαιριού! Εμπνεύσου από το τραγούδι «Ραντεβού στον Ήλιο» και ζήσε την πιο δημιουργική, καλοκαιρινή μουσική εμπειρία.


Όταν το ραντεβού είναι στον ήλιο, το καλοκαίρι γίνεται τραγούδι!

 

#rantevoustonilio #ouzoplomari #penny_baltatzi
www.rantevoustonilio.gr
www.ouzoplomari.gr

Διαγωνισμοί
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ