Όλοι έχουμε ζήσει τη μαγεία που προσφέρουν οι δυνατές σχέσεις στην καθημερινότητά μας!

 

Εκείνοι που είναι δίπλα μας μοιράζονται τα όνειρά μας, ακούν τις σκέψεις μας, στέκονται δίπλα μας στις δυσκολίες και μας κάνουν να νιώθουμε πάντοτε ασφάλεια.


Αυτές είναι οι σχέσεις που μας βοηθούν τελικά να φτάσουμε μακριά, πιο πέρα από ό,τι μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε. Το ίδιο κάνει και η δυνατή σχέση της Alpha Bank με τη Mastercard, που τώρα μας δίνει τη δυνατότητα να ζήσουμε ανεκτίμητες εμπειρίες στη μαγευτική Disneyland Paris.

 

Οποιαδήποτε αγορά με κάρτα Alpha Bank Bonus Mastercard έως και τις 30 Νοεμβρίου, σας δίνει τη δυνατότητα να ζήσετε το όνειρο της Disneyland® Paris.


Κάθε μήνα, δύο τυχεροί κερδίζουν ένα ταξίδι για 4 άτομα εκεί που η μαγεία γίνεται πραγματικότητα. Εκτός των αεροπορικών εισιτηρίων και της τριήμερης διαμονής, οι 16 τυχεροί θα απολαύσουν επιπλέον προνόμια, όπως δωροεπιταγές για γεύματα και ψώνια για όλους καθώς και VIP fast passes για τα 2 συναρπαστικά πάρκα της Disneyland® Paris.

 

Κορύφωση αυτού του μαγικού ταξιδιού, η μεγάλη κλήρωση των Χριστουγέννων, όπου μία οικογένεια θα ζήσει το χριστουγεννιάτικο παραμύθι με τον πιο ξεχωριστό τρόπο!

 

Βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες και τους όρους του διαγωνισμού στο alpha.gr/cards