Ψήφισε την αγαπημένη σου καλλιτεχνική συνεργασία και μπες στο exclusive event της ABSOLUT!

H ABSOLUT δίνει βήμα στη νέα γενιά Ελλήνων καλλιτεχνών και η LiFO χαρίζει σε 20 τυχερούς από μία διπλή πρόσκληση για το συναρπαστικό, exclusive πάρτι τους!

Οι νικητές του διαγωνισμού έχουν ειδοποιηθεί με e-mail.

Στις 17 Απριλίου 2019 και ώρα 20:00 ένα μεγάλο πάρτι θα λάβει χώρα στο THE LOFT* όπου θα αποκαλυφθούν οι 50 καλύτερες ελληνικές δημιουργίες του Absolut Creative Competition και θα πραγματοποιηθεί live η ανάδειξη του μεγάλου νικητή που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Σουηδία, διεκδικώντας μια θέση στο Absolut Hall of Fame!

 

Ο διαγωνισμός Absolut Creative Competition διεξάγεται σε 20 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα και φιλοδοξεί να αναδείξει τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του Αύριο! Κάθε χώρα θα στείλει τον δικό της νικητή στην Στοκχόλμη, όπου θα συναντήσει σημαντικούς καλλιτέχνες και curators από όλο τον κόσμο και θα διεκδικήσει τον τίτλο του παγκόσμιου νικητή! Στο δύσκολο έργο της ανάδειξης του παγκόσμιου νικητή, η ABSOLUT συνεργάζεται με διεθνείς καλλιτέχνες που έχουν ήδη αφήσει το στίγμα τους.

 

Στην Ελλάδα αυτό το πρόσωπο δεν είναι άλλο από τον εικαστικό, επιμελητή, ιδρυτικό διευθυντή της Athens Biennale και Αναπληρωτή Καθηγητή της ΑΣΚΤ, Poka-Yio. Την κριτική ομάδα συμπληρώνει ο εικαστικός και Καθηγητής της ΑΣΚΤ Γιώργος Καζάζης αλλά και η Mickalene Thomas, εικαστικός και συνεργάτης της ABSOLUT με βάση της τη Νέα Υόρκη. Ζήσε ζωντανά το συναρπαστικό αγώνα προς την κορυφή του κόσμου της Τέχνης!

 

 

Δες παρακάτω μερικές από τις πιο γνωστές καλλιτεχνικές συνεργασίες της ABSOLUT μέχρι σήμερα και ψήφισε την δική σου αγαπημένη,διεκδικώντας έτσι μια διπλή πρόσκληση για το Absolut Creative Competition party στις 17/4/2019!

 

*THE LOFT, Καπνικαρέας 3 & Ερμού, Αθήνα (είσοδος από Collage),

 

Γίνε και συ λίγο Kat Von D
Πάρε μέρος στο Διαγωνισμό
-->

Ψήφισε και μπες στην κλήρωση για το exclusive event της Absolut! Διάλεξε την αγαπημένη σου καλλιτεχνική συνεργασία και συμπλήρωσε τα στοιχεία σου παρακάτω για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό!

Όροι Διαγωνισμού

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ