Κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας Κρατικά Μυστικά (Official Secrets)

Κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας Κρατικά Μυστικά (Official Secrets)

H πρεμιέρα της ταινίας Κρατικά Μυστικά (Official Secrets) θα πραγματοποιηθεί στο Αθήναιον, την Τρίτη 22 Οκτωβρίου.

Οι νικητές έχουν ενημερωθεί με email.

 

Η δύο φορές υποψήφια για Όσκαρ Κίρα Νάιτλι (Περηφάνια και Προκατάληψη) πρωταγωνιστεί σε ένα κλασικό κατασκοπικό θρίλερ βασισμένο στην αληθινή ιστορία της Κάθριν Γκαν, υπαλλήλου της βρετανικής κυβέρνησης που είχε το θάρρος να διαρρεύσει ένα υπόμνημα που αποκαλύπτει μια εξοργιστική διακυβερνητική απάτη.

 

2003. Η μεταφράστρια του Αρχηγείου Επικοινωνιών της βρετανικής Κυβέρνησης Κάθριν Γκαν διαρρέει ένα άκρως απόρρητο e-mail των αμερικανικών αρχών που ζητούσε από τις βρετανικές υπηρεσίες να κατασκοπεύσουν άλλα κράτη μέλη του ΟΗΕ με σκοπό να εκβιάσουν μία θετική ψήφο από τις χώρες αυτές για την εισβολή στο Ιράκ. Όταν ασκείται ποινική δίωξη σε βάρος της με βάση τον νόμο περί κρατικών μυστικών, η Γκαν και οι δικηγόροι της κάνουν ό,τι μπορούν για α υπερασπιστούν τις πράξεις της.Καθώς η ζωή, η ελευθερία και ο γάμος της απειλούνται, καλείται να υπερασπιστεί τα πιστεύω της.

 

Κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας Κρατικά Μυστικά (Official Secrets)

 

Η συναρπαστική υπόθεση της πρόσφατης ιστορίας - το σκάνδαλο ξέσπασε το 2003 - μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη από τον σκηνοθέτη και συν - σεναριογράφο Γκάβιν Χουντ ( Tsotsi , Αόρατος Εχθρός), ενώ το καστ συμπληρώνουν οι Ματ Σμιθ ( The Crown ) και Ραλφ Φάινς (Η Λίστα του Σίντλερ). Μία ταινία για την ατομική ευθύνη, το θάρρος και το τίμημα που πληρώνουν οι απλοί άνθρωποι , όταν αντιστέκονται στο καθεστώς.

 

Η ταινία Κρατικά Μυστικά (Official Secrets) θα βγει στους κινηματογράφους στις 24 Οκτωβρίου από την Tanweer.

 

 

 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας Κρατικά Μυστικά (Official Secrets) στο Αθήναιον, την Τρίτη 22 Οκτωβρίου. Ώρα προσέλευσης στις 19:30 και έναρξη προβολής στις 20:00.

 

Όροι Διαγωνισμού

 

Διαγωνισμοί
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ