Κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας Joker

Κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας Joker

Παρακολουθήστε την πρώτη προβολή της ταινίας στις 30 Σεπτεμβρίου, στα Village Cinemas @ The Mall Athens

Οι νικητές έχουν ενημερωθεί με email.

 

Πάντα μόνος ανάμεσα στο πλήθος, ο Άρθουρ Φλεκ (Χοακίν Φίνιξ) αναζητά να συνδεθεί. Καθώς περιφέρεται στην εχθρική Γκόθαμ, ο Άρθουρ φοράει δύο μάσκες. Τη μία τη βάφει ο ίδιος στο πρόσωπό του κάθε πρωί που δουλεύει ως κλόουν.

 

Τη δεύτερη δεν μπορεί να τη βγάλει ποτέ. Είναι η μεταμφίεση που κρύβει τη μάταιη προσπάθεια του να γίνει μέρος του κόσμου γύρω του και όχι απλώς ένας καταπατημένος άντρας. Ορφανός από πατέρα, ο Άρθουρ έχει μία αδύναμη μητέρα, που τον φωνάζει Happy, το παρατσούκλι που του καλλιεργεί ένα μόνιμο, σπασμωδικό χαμόγελο για να κρύψει τον πόνο μέσα του. Αλλά, κάθε φορά που τον περιγελούν, αυτός ο κοινωνικά απόβλητος άντρας εκτροχιάζεται ακόμα περισσότερο.

 

 

 

Στην ταινία εμφανίζονται οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο (Ο Ταξιτζής), Ζαζί Μπιτζ (Deadpool 2), Φράνσις Κονρόι (American Horror Story) και Μαρκ Μάρον (GLOW), ενώ ο Φίλιπς έγραψε το σενάριο με τον υποψήφιο για Όσκαρ, Σκοτ Σίλβερ (The Fighter).

 

Η ταινία JOKER θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 3 Οκτωβρίου 2019 από την Tanweer.

 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας Joker, τη Δευτέρα 30/9 στα Village Cinemas @ The Mall Athens.

Ώρα προσέλευσης 20:30 και ώρα έναρξης 21:00.

 

Όροι Διαγωνισμού

 

Διαγωνισμοί
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ