Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας Τιμώμενος Επισκέπτης

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας Τιμώμενος Επισκέπτης

Η πρεμιέρα της ταινίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27/8 στις 20:30 στο ΣΙΝΕ ΔΑΦΝΗ.

Οι νικητές του διαγωνισμού έχουν ενημερωθεί με e-mail.

 

Ο Τζιμ και η κόρη του Βερόνικα, μια νεαρή δασκάλα μουσικής, επιχειρούν να ξεδιπλώσουν τις πολύπλοκες ιστορίες τους και τα αλληλένδετα μυστικά τους. Μετά από μια φάρσα που εξελίσσεται πολύ άσχημα, η Βερόνικα καταδικάζεται για ένα σεξουαλικής φύσεως έγκλημα για το οποίο έχει άδικα κατηγορηθεί.

 

Παρ' όλα αυτά, η Βερόνικα θεωρεί πως της αξίζει να τιμωρηθεί για κάποια άλλα εγκλήματα του παρελθόντος, που την βαραίνουν, και για τα οποία νιώθει ένοχη. Ο πατέρας της, αδυνατεί να καταλάβει την αδιαλλαξία της κόρης του και προσπαθώντας να την βοηθήσει, η αγωνία του αρχίζει σταδιακά να επηρεάζει την επαγγελματική του ζωή.

 

 

 

Τιμώμενος Επισκέπτης, του Ατόμ Εγκογιάν Guest of Honor – Καναδάς – 2019
Κοινωνικό – 105λ.
Πρωταγωνιστούν: Ντέιβιντ Θούλις, Λουκ Ουίλσον

 

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας Τιμώμενος Επισκέπτης


Σημείωμα του σκηνοθέτη:

Πώς αποκτάμε πρόσβαση σε καθοριστικά κομμάτια προσωπικών ιστοριών, όταν οι κάτοχοι αυτών των ιστοριών δεν είναι πια παρόντες; Απέκτησα εμμονή με έναν πατέρα και μια κόρη, που συμπεριφέρονται περίεργα, για λόγους που κανείς από τους δύο δεν μπορεί να καταλάβει. Υπάρχουν εκδοχές από το παρελθόν του καθενός, ενώ χρησιμοποιούν διάφορα αντικείμενα που τους θυμίζουν πράγματα, για τα οποία όμως κανένας από τους δυο δεν μιλάει. Σε πολλές ταινίες μου, η τεχνολογία παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό το μέρος ξεχασμένων τελετουργιών και παραπεταμένων θυσιών. Με συναρπάζει ο δαιδαλώδης τρόπος με τον οποίο αποκαλύπτεται τελικά η αλήθεια. Υπάρχουν πράγματα που ένας γονιός μπορεί να πει στο παιδί του, ενώ άλλες ιστορίες είναι καλά κρυμμένες μέχρι να είναι πια πολύ αργά.

 

«Ένας ερμηνευτικός άθλος του Ντέιβιντ Θιούλις» – Screen Daily

 

Η ταινία Τιμώμενος Επισκέπτης θα βγει στους κινηματογράφους στις 27 Αυγούστου από τη Weird Wave.

 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας Τιμώμενος Επισκέπτης την Πέμπτη 27/8 στις 20:30 στο ΣΙΝΕ ΔΑΦΝΗ.

 

Όροι Διαγωνισμού

 

 

Διαγωνισμοί
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ