Πως θα βρεις ασφάλεια αυτοκινήτου, σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες!

Πώς θα βρείτε ασφάλεια αυτοκινήτου, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες

Στο Asfaleies24.gr μπορείτε να βρείτε τη φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου, κάνοντας σύγκριση τιμών, μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα.

ADVERTORIAL

Η ασφάλεια αυτοκινήτου αποτελεί ένα υποχρεωτικό έξοδο για όλα τα οχήματα που φέρουν πινακίδες. Στην ουσία, η υποχρεωτικότητα της ασφάλισης υπάρχει ώστε σε περίπτωση ατυχήματος να υπάρχει ένα φερέγγυο στοιχείο (οι ασφαλιστικές εταιρείες σε αυτήν την περίπτωση) για να αποζημιώσουν όσους το δικαιούνται.

 

Ανάλογα το αυτοκίνητο που οδηγείτε καθώς και την ηλικία ή/και την εμπειρία σας, το κόστος ασφάλισης μπορεί να είναι από αρκετά μικρό και προσιτό έως υψηλό.

 

Οι τιμές στην ασφάλεια αυτοκινήτου εξαρτώνται από δεκάδες παράγοντες, όμως οι πιο βασικοί είναι:

 

  • Αξία αυτοκινήτου
  • Μοντέλο
  • Κυβισμός και ίπποι
  • Τύπος αυτοκινήτου (οικογενειακό, sedan, sport, roadster, κ.α.)
  • Ηλικία οδηγού
  • Έτη διπλώματος
  • ΤΚ περιοχής που θα ασφαλιστεί (μόνιμη κατοικία)

 

Οι παραπάνω παράγοντες διαμορφώνουν στο μεγαλύτερο ποσοστό την τιμή του ασφαλιστηρίου.

 

Τρόποι για να βρίσκετε την πιο οικονομική τιμή ασφάλισης

Ακόμα κι αν υπάρχει υψηλό κόστος μερικές φορές στην ασφάλεια αυτοκινήτου, υπάρχουν τρόποι για να το μειώσετε και να έρθει σε αρκετά προσιτό επίπεδο.

 

Το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να κατανοήσετε τις ανάγκες σας και να ψάξετε ασφάλεια ακριβώς και μόνο για τις ανάγκες σας – να μην προσθέσετε δηλαδή καλύψεις και παροχές που δε θα τις χρειαστείτε, καθώς το μόνο που θα κάνουν θα είναι να ανεβάζουν το κόστος ασφάλισης.

 

Έτσι αν χρειάζεστε απλή βασική ασφάλεια, δε χρειάζεται να προσθέσετε νομική προστασία ή θραύση κρυστάλλων που θα ανεβάσει το κόστος.

 

Σίγουρα αυτές οι καλύψεις είναι πολύ βοηθητικές και θα τις χρειαστείτε έστω και μια φορά, όμως αν θέλετε αποκλειστικά να διατηρήσετε το κόστος χαμηλά, θα πρέπει να επιλέξετε μόνο τις παροχές που έχετε ανάγκη.

 

Κάντε σύγκριση τιμών και βρείτε το φθηνότερο ασφαλιστήριο

Κάνοντας σύγκριση τιμών μπορείτε να βρείτε τη φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου, μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα. Στο Asfaleies24.gr εισάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία και άμεσα η πλατφόρμα υπολογίζει και σας επιστρέφει τα φθηνότερα ασφάλιστρα με σύγκριση τιμών σε περισσότερες από 25 ασφαλιστικές εταιρείες.

 

Έτσι σας λύνονται επί τόπου τα χέρια, καθώς εσείς βλέπετε απλά τις καλύψεις που προσφέρει η κάθε εταιρεία καθώς και το τελικό κόστος ασφάλισης που θα κληθείτε να πληρώσετε.

 

Αν θέλετε, μπορείτε να διαμορφώσετε το ασφαλιστήριο με τις δικές σας επιθυμητές καλύψεις και να το φέρετε ακριβώς στις απαιτήσεις σας.

 

Πως θα βρεις ασφάλεια αυτοκινήτου, σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες!

 

Δυνατότητες πληρωμής με ευκολίες

Μέσα από το Asfaleies24.gr μπορείτε να εξοφλήσετε το συμβόλαιό σας είτε μέσω τραπεζικής κατάθεσης είτε μέσω πιστωτικής κάρτας.

 

Ειδικά στην περίπτωση πληρωμής με κάρτα, στα ετήσια συμβόλαια έχετε ακόμα και τη δυνατότητα για έως 12 άτοκες δόσεις. Έτσι, το κόστος ασφάλισης σας έρχεται ακόμα πιο προσιτό καθώς η μηνιαία δόση θα είναι ιδιαίτερη μικρή.

 

Άλλες υπηρεσίες που μπορείτε να κάνετε σύγκριση τιμών

Στο Asfaleies24.gr πέρα από ασφάλεια αυτοκινήτου μπορείτε να βρείτε online ασφάλεια μηχανής με σύγκριση τιμών, όπως και στην ασφάλιση αυτοκινήτου, καθώς και ασφάλεια σπιτιού, σκάφους και τέλος ειδικά προγράμματα ασφάλειας υγείας.

 

Τέλος, μην ξεχάσετε να διαβάσετε τα ειδικά άρθρα στο blog του Asfaleies24.gr όπου θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τις διαφορετικές ασφάλειες καθώς και επιπλέον καλύψεις που μπορείτε να έχετε σε κάθε ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

 

 

Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Scroll to top icon