Νέο Citroën C5 Aircross: Μαγικό Χαλί
Το μοντέλο νέας γενιάς κατέφτασε στην Ελλάδα με ακόμη υψηλότερες φιλοδοξίες.

Νέο Citroën C5 Aircross: Μαγικό Χαλί

Το γαλλικό SUV θέτει νέα πρότυπα στην άνεση, στην ευρυχωρία και στην πρακτικότητα, ενώ διατίθεται με κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου και plug-in υβριδική τεχνολογία.

ADVERTORIAL

 

To νέο Citroën C5 Aircross τάραξε από την πρώτη στιγμή του λανσαρίσματός του τα νερά στην κατηγορία των οικογενειακών SUV, ανεβάζοντας σε δυσθεώρητα ύψη για τους ανταγωνιστές του τον πήχη της άνεσης, της ευελιξίας και της πρακτικότητας σε συνδυασμό με ένα ελκυστικό ντιζάιν, μια μεγάλη γκάμα εκδόσεων και άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

 

Το μοντέλο νέας γενιάς κατέφτασε στην Ελλάδα με ακόμη υψηλότερες φιλοδοξίες, αφού η Citroën κατάφερε κάτι ιδιαίτερα δύσκολο και ενδεικτικό της τελειομανίας της, δηλαδή να το αναβαθμίσει σε όλα τα επίπεδα.

 

Αυτό γίνεται εύκολα ορατό χάρη στις σχεδιαστικές παρεμβάσεις που κάνουν το γαλλικό SUV να δείχνει πιο ενήλικο, ωριμότερο, σαφώς δυναμικότερο αλλά και με φινέτσα αντάξια της χώρας καταγωγής του. Η σύγχρονη και δυναμική προσωπικότητα του νέου Citroën C5 Aircross αποτυπώνεται, μεταξύ άλλων, στους μεγάλους τροχούς του και στα 23 ολόκληρα εκατοστά απόστασης του στυλάτου αμαξώματος από τον δρόμο, χάρη στα οποία μπορεί να κινηθεί χωρίς προβλήματα και στο χώμα. Άνεμος ανανέωσης έχει φυσήξει και στο εσωτερικό με το κορυφαίας ευρυχωρίας σαλόνι, τη χρήση ποιοτικών υλικών από το πάνω ράφι και το άψογο φινίρισμα. Τον τόνο δίνουν εξάλλου η ανασχεδιασμένη οθόνη αφής των 10 ιντσών, η νέα κεντρική κονσόλα αλλά και οι καλόγουστοι χρωματικοί συνδυασμοί των επενδύσεων. 

 

Νέο Citroën C5 Aircross: Μαγικό Χαλί
Μοντέλο: Citroën C5 Aircross

 

Οι επιβάτες του νέου Citroën C5 Aircross χαρακτηρίζονται δίκαια προνομιούχοι, καθώς απολαμβάνουν απαράμιλλη άνεση μέσα σε ένα σαλόνι εξαιρετικής ευρυχωρίας και μεταβλητότητας. Σημείο αναφοράς αποτελούν τα καθίσματα νέας γενιάς Advanced Comfort με ορθοπεδική γέμιση που δεν χαλαρώνει με την πάροδο του χρόνου και δεν αφήνει να περνούν κραδασμοί στα σώματα των επιβατών, ενώ τα τρία χωριστά πίσω καθίσματα είναι κυλιόμενα, αναδιπλούμενα και με δυνατότητα ρύθμισης της κλίσης της πλάτης τους. Υπέρ της επιλογής του νέου Citroen C5 Aircross συνηγορεί και ο οικογενειακών προδιαγραφών χώρος αποσκευών με όγκο 720 λίτρων, που είναι με διαφορά ο μεγαλύτερος στην κατηγορία του. Κερασάκι στην τούρτα αποδεικνύονται οι καινοτόμες αναρτήσεις Citroën Advanced Comfort που φιλτράρουν κάθε ανωμαλία του οδοστρώματος και δίνουν την αίσθηση ότι μετακινείσαι με ένα ιπτάμενο μαγικό χαλί και όχι με ένα αυτοκίνητο.

 

Ο υποψήφιος αγοραστής έχει στη διάθεσή του πάμπολλες επιλογές, ανάλογα με τις επιθυμίες του, τις ανάγκες του και φυσικά τις οικονομικές δυνατότητές του, καθώς το νέο Citroën C5 Aircross διατίθεται με οικονομικούς κινητήρες βενζίνης 1,2 λίτρων και πετρελαίου 1,5 λίτρων με ισχύ 130 ίππους που πληρούν τις αυστηρές αντιρρυπαντικές προδιαγραφές Euro 6 και συνδυάζονται με μηχανικά ή αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων. Υπάρχει επίσης και επαναφορτιζόμενη Plug-in υβριδική έκδοση με στάνταρ αυτόματο σασμάν οκτώ σχέσεων, 225 ίππους μέγιστη απόδοση και εξαιρετικά χαμηλό κόστος χρήσης, αφού μπορεί να διανύσει έως 55 χιλιόμετρα μόνο με τον ηλεκτροκινητήρα, καλύπτοντας έτσι αθόρυβα και με μηδενικούς ρύπους τις καθημερινές μετακινήσεις της μεγάλης πλειονότητας των οδηγών.

 

Νέο Citroën C5 Aircross: Μαγικό Χαλί
Μοντέλο: Citroën C5 Aircross

 

Κορυφαία άνεση και ασφάλεια εγγυώνται τα 20 συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, που δημιουργούν νέα δεδομένα στην κατηγορία των SUV και περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, το σύστημα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2 και Highway Driver Assist, σε συνδυασμό με προσαρμοζόμενο Adaptive Cruise Control, προειδοποίηση εκτροπής εκτός ορίων της λωρίδας και λειτουργία Stop and Go για ακόμη οικονομικότερη κατανάλωση.

Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ford Kuga Plug-in Hybrid

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ford Kuga Plug-in Hybrid