Η Kosmocar - Skoda υποστηρικτής του πρωταθλητή ποδηλασίας Νίκο Παπαγγελή
Η Kosmocar - Skoda έχει παραχωρήσει στον Νίκο Παπαγγελή ένα SUV Karoq για τις μετακινήσεις του.

Η Kosmocar - Skoda υποστηρικτής του πρωταθλητή ποδηλασίας Νίκο Παπαγγελή

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Skoda βρίσκεται στο πλάι του πρωταθλητή ποδηλασίας, Νίκο Παπαγγελή, στην προσπάθειά του για διάκριση στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.

Ο Νίκος Παπαγγελής προκρίθηκε στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020 καταλαμβάνοντας την έβδομη θέση στην ατομική χρονομέτρηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας της Λισσαβόνας. Ετσι θα είναι ένας από τους νεότερους αθλητές στο αγώνισμα της ποδηλασίας, ενώ ο ίδιος δήλωσε ότι η συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο αποτελούσε όνειρο ζωής και έναν στόχο, για τον οποίο είχε δουλέψει πολύ σκληρά τα τελευταία χρόνια.

 

Η Kosmocar - Skoda υποστηρικτής του πρωταθλητή ποδηλασίας Νίκο Παπαγγελή
Ο Έλληνας πρωταθλητής θα είναι ένας από τους νεότερους ποδηλάτες στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.

 

Ο Έλληνας πρωταθλητής υποστηρίζεται όλο αυτό το διάστημα από την Κosmocar - Skoda, η οποία διακρίνει στο πρόσωπό του τις ίδιες αξίες που χαρακτηρίζουν και τη μάρκα του ομίλου Volkswagen, δηλαδή το πάθος για πρόοδο και καινοτομία, τη συνεχή βελτίωση και κατάρριψη ρεκόρ, όπως επίσης την ποιότητα και το το υψηλό επίπεδο απόδοσης σε κάθε στιγμή της καθημερινότητας. Γι αυτό και τα στελέχη της ελληνικής αντιπροσωπείας θεωρούν μεγάλη χαρά και τιμή τους, που έγιναν συνοδοιπόροι του Νίκου Παπαγγελή σε αυτό το σπουδαίο και απαιτητικό ταξίδι με τους υψηλούς στόχους.

 

Η Kosmocar - Skoda υποστηρικτής του πρωταθλητή ποδηλασίας Νίκο Παπαγγελή
O Nίκος Παπαγγελής είχε την ευκαιρία μιας πρώτης γνωριμίας με το ηλεκτρικό Skoda Enyaq iV.

 

 

Η Kosmocar - Skoda έχει παραχωρήσει στον Έλληνα ποδηλάτη ένα Skoda Karoq για τις μετακινήσεις του, το οποίο του προσφέρει τους χώρους, τις ανέσεις και τις απαιτούμενες ευκολίες για την απρόσκοπτη προετοιμασία του για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του. Μάλιστα, πριν την αναχώρησή του για το Τόκιο είχε ο Νίκος Παπαγγελής την ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία με το Skoda Enyaq iV, το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό SUV της γνωστής μάρκας, που έρχεται σε πλήρη αρμονία με το άθλημα της ποδηλασίας χάρη στο «πράσινο» περιβαλλοντικό του αποτύπωμα.

 

 

Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ