Ford Kuga Plug-in Hybrid
To Κuga Plug-in Hybrid προσφέρει, φυσικά, ως γνήσιο τέκνο της Ford απαράμιλλη αίσθηση οδήγησης.

Ford Kuga Plug-in Hybrid

To Ford Kuga PHEV αποτελεί το plug-in υβριδικό μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη, ενώ διατίθεται με χαμηλό επιτόκιο, τριετή δωρεάν συντήρηση και 5 χρόνια εγγύηση.

ADVERTORIAL

 

Το Ford Kuga έχει εξελιχθεί από την πρώτη στιγμή του λανσαρίσματός του σε ένα εξαιρετικά δημοφιλές SUV στην Ελλάδα και στην Ευρώπη χάρη στα πληθωρικά προσόντα του, τη μεγάλη ποικιλία εκδόσεων, τον δυναμικό σχεδιασμό του, την άνεση και τις προηγμένες τεχνολογίες του.

 

Όλα αυτά συνυπάρχουν στον υπερθετικό βαθμό και στο plug-in υβριδικό Ford Kuga PHEV, με αποτέλεσμα να έχει βρεθεί με σημαντική διαφορά στην κορυφή των πανευρωπαϊκών πωλήσεων της συγκεκριμένης κατηγορίας για όλο το 2021 αλλά και κατά το πρώτο εννεάμηνο του 2022.

 

Ford Kuga Plug-in Hybrid
Στα υπέρ του Ford Kuga PHEV συγκαταλέγεται η μεγάλη γκάμα εκδόσεων.

 

Πρόκειται για μια κορυφαία επίδοση που επιβεβαιώνει ότι το Ford Kuga Plug-in Hybrid είναι το ιδανικό SUV σε μια περίοδο που η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και ο σεβασμός στο περιβάλλον λόγω της ραγδαίας κλιματικής αλλαγής αποτελούν προτεραιότητες κάθε υποψήφιου αγοραστή αυτοκινήτου. Το δυναμικό SUV της Ford απαντά σε αυτές τις σύγχρονες προκλήσεις με πειστικά και αυταπόδεικτα επιχειρήματα, καθώς μπορεί να διανύσει έως 67 χιλιόμετρα ως αμιγώς ηλεκτρικό, ενώ η αυτονομία του μόνο με την μπαταρία αυξάνεται έως τα 88 χιλιόμετρα, εφόσον κινείται σε αστικό περιβάλλον. Ακόμη όμως και σε μεικτή χρήση περιορίζεται η μέση κατανάλωση βενζίνης στα 0,9 έως 1,3 λίτρα αμόλυβδης σύμφωνα με τις τυποποιημένες μετρήσεις WLTP, ανακουφίζοντας έτσι το περιβάλλον και τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Σε πανευρωπαϊκή έρευνα της Ford αποδείχθηκε ότι ο μέσος ιδιοκτήτης ενός Ford Kuga PHEV πραγματοποιεί το 71% των διαδρομών του αξιοποιώντας μόνο τον ηλεκτροκινητήρα του αυτοκινήτου, ενώ οι μισοί οδηγοί το φορτίζουν τη νύχτα, ώστε να είναι γεμάτη η μπαταρία του την επόμενη ημέρα.

 

Με βάση αυτά τα δεδομένα, προκύπτει ένα SUV με τις αρετές ενός ηλεκτροκίνητου μοντέλου αλλά και με την ευελιξία και τις ελευθερίες ενός βενζινοκίνητου οχήματος που μπορεί να ανεφοδιαστεί ανά πάσα στιγμή σε ένα πρατήριο καυσίμων και να συνεχίσει τη διαδρομή του. Μιλώντας για διαδρομές, να τονίσουμε ότι και εδώ πρωτοπορεί το Ford Kuga Plug-in Hybrid με τα νέα καθίσματα πιστοποιημένων ορθοπεδικών προδιαγραφών comfort seats, τα οποία ταιριάζουν γάντι στον ευρύχωρο και καλόγουστο θάλαμο επιβατών με τα ποιοτικά υλικά και το προσεγμένο φινίρισμα, ενώ ανακουφίζουν τη σπονδυλική στήλη και τη μέση.

 

Ford Kuga Plug-in Hybrid
Σε πανευρωπαϊκή έρευνα της Ford αποδείχθηκε ότι ο μέσος ιδιοκτήτης ενός Ford Kuga PHEV πραγματοποιεί το 71% των διαδρομών του αξιοποιώντας μόνο τον ηλεκτροκινητήρα του αυτοκινήτου.

 

Στα υπέρ του Ford Kuga PHEV συγκαταλέγεται η μεγάλη γκάμα εκδόσεων, με ιδιαίτερη αναφορά στην ST-Line X Black Package, που συνδυάζει μαύρες ζάντες 20 ιντσών ελαφρού κράματος με μια σειρά στυλάτων εξωτερικών λεπτομερειών ίδιου χρώματος και παραπέμπει σε τετράτροχο κομψοτέχνημα. To Κuga Plug-in Hybrid προσφέρει, φυσικά, ως γνήσιο τέκνο της Ford απαράμιλλη αίσθηση οδήγησης και δεν πτοείται από τις κακοτεχνίες του οδοστρώματος χάρη στην αυξημένη απόστασή του από το έδαφος.

 

Η Ford έκανε ακόμη δελεαστικότερη την απόκτηση ενός καινούργιου Kuga PHEV με ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό επιτόκιο της τάξης του 2,99% (πλέον εισφοράς 0,6%) και προσφέρει 3 χρόνια δωρεάν συντήρηση και 5 χρόνια ή 100.000 χιλιόμετρα εγγύηση καλής λειτουργίας Ford Protect, για να αποφύγει ο οδηγός δυσάρεστες εκπλήξεις στο μέλλον.

 

Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ