Το 2023 ήταν η χρονιά του Opel Corsa

Το 2023 ήταν η χρονιά του Opel Corsa

Πρώτο σε πωλήσεις στην ελληνική αγορά και με τη νέα γενιά του ήδη διαθέσιμη στη χώρα μας, το Opel Corsa είναι στα καλύτερά του.

 

Λίγο πριν υποδεχτούμε το 2024, το Opel Corsa συνεχίζει την εντυπωσιακή εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου. Για την ακρίβεια, το best-seller της Opel βρίσκεται σταθερά στην κορυφή των πωλήσεων, ανεξαρτήτως κατηγορίας, από την αρχή του 2023.

Πιο συγκεκριμένα, το Opel Corsa έχει σημειώσει 5.812 ταξινομήσεις, επιτυγχάνοντας μερίδιο αγοράς 4,6%. Εντυπωσιακή είναι η σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2022, αφού η αύξηση των πωλήσεων του δημοφιλούς μοντέλου ξεπερνά το 107%.

Επιπλέον, το Corsa έχει αναδειχθεί ως το αγαπημένο μοντέλο των εταιρειών, διπλασιάζοντας τις ταξινομήσεις του και κατακτώντας μερίδιο αγοράς της τάξης του 7%. Η εμπορική πορεία του στις εταιρικές πωλήσεις, μόνο τυχαία δεν είναι. Η αξιοπιστία, οι προηγμένοι και πολυβραβευμένοι κινητήρες, τα ανταγωνιστικά μισθώματα, καθώς και η μοναδική εξυπηρέτηση Aftersales πανελλαδικά, αποτελούν τους πιο σημαντικούς παράγοντες της επιτυχίας του Opel Corsa.

 

 

Η νέα γενιά του Opel Corsa είναι η κορυφαία

Πλέον, το νέο Corsa παίρνει την εμπορική σκυτάλη από τον προκάτοχο του και ξεχωρίζει χάρη στη νέα του σχεδίαση, καθώς και το πλήρως ανασχεδιασμένο, ψηφιακό cockpit, στα πρότυπα των υπόλοιπων μοντέλων της Opel.

Πιο αναλυτικά, η νέα γενιά του εισάγει πρωτοποριακές καινοτομίες στην κατηγορία των μικρών μοντέλων, αφού εφοδιάζεται με πλήθος τεχνολογιών και συστημάτων υποβοήθησης οδηγού, όπως το σύστημα πλευρικής προστασίας, η νέα πανοραμική κάμερα οπισθοπορείας υψηλής ανάλυσης και η προσαρμοζόμενη αντιθαμβωτική τεχνολογία φωτισμού Intelli-LuxLED matrix.

Τέλος, το νέο Corsa είναι ήδη διαθέσιμο στις εκθέσεις της Opel σε όλη την Ελλάδα, όπου οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι αγοράστες έχουν τη δυνατότηα  να το γνωρίσουν από κοντά και να το οδηγήσουν. Σε ότι αφορά τις τιμές του νέου Opel Corsa, ξεκινούν από τα 17.900 ευρώ για την έκδοση Edition 1,2lt 75hp με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ