Λυπούμαστε. Κωμωδία και σήμερα. Ευτυχώς όμως η είσοδος είναι δωρεάν!

 

Είναι αστείο αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ώρες με την λίστα Λαγκάρντ. Αντί να κλείσουν το στόμα τους αυτοί που κυβέρνησαν και τα έκαναν άνω-κάτω θέλουν να βγουν και από πάνω!

 

Δηλαδή, δεν δίνουμε δεκάρα για το τι γινόταν μέσα στο σπίτι μας αυτό που μας νοιάζει είναι το ΠΩΣ δόθηκε η λίστα και το ΠΟΙΟΣ την έδωσε.

 

Εντάξει, στάχτη στα μάτια αλλά πόσο που να πάρει; Στην αρχή πέσανε σαν τα κοράκια να φάνε τον δημοσιογράφο. «Προσωπικά δεδομένα και προσωπικά δεδομένα». Τώρα που οι αποκαλύψεις είναι πιο μεγάλες από αυτές που φανταζόμασταν ξεκινάει το θέατρο. Και δεν φτάνει που το σενάριο του έργου είναι κακό, δεν φτάνει που η διανομή των ρόλων είναι χάλια (Just call me: «λάθος χειρισμοί»), δεν φτάνει που τα σκηνικά μας έπεσαν στο κεφάλι (σ.σ θυμίζουμε ότι κυβερνούσαν τα «λεφτά υπάρχουν» και με τους «λάθος χειρισμούς» προσπαθούσαν να σώσουν την ελληνική οικονομία), δεν φτάνει που οι «θεατρολόγοι» τους έχουν τσακίσει, τώρα το ταλαιπωρημένο κοινό (εμείς δηλαδή) καλούμαστε να χειροκροτήσουμε τον σκηνοθέτη. Διότι ο καινούριος «σκηνοθέτης» έκανε ότι μπορούσε (καλά για τον παλιό «σκηνοθέτη» είπαμε: Θα τον κρίνει ο ιστορικός του μέλλοντος γιατί ο ίδιος πιστεύει ότι τα έκανε μια χαρά). Διότι ο καινούριος «σκηνοθέτης» είναι άσπιλος και αμόλυντος.

  

Το κακό με αυτό το «έργο-πατάτα» δεν είναι ότι δεν χειροκροτεί το κοινό τον «άσπιλο και αμόλυντο σκηνοθέτη». Το κακό είναι ότι βαριέται ακόμα και να του πετάξει ζαρζαβατικά στην σκηνή. Έχει φτάσει πια η εποχή που έχουμε κουραστεί τόσο πολύ με την μπαρουφολογία που δεν μπορούμε ούτε να αντιδράσουμε. Καθόμαστε στις θέσεις μας και παρακολουθούμε τις παραστάσεις. Τουλάχιστον δεν έχουμε παράπονο όσο αναφορά την ποικιλία των έργων. Κάθε μέρα ανεβαίνει κάτι διαφορετικό. Πάντα σε κωμωδία...

 

 

Υ. Γ

Ζητήστε και κανένα «Συγγνώμη» από το δημοσιογράφο που έκανε τις αποκαλύψεις και τον σέρνατε στα αστυνομικά τμήματα. Δεν θα σας πέσουν τα μούτρα.