Σαν σήμερα, το 1978, το PKK ιδρύεται στην κουρδική πόλη Riha (Urfa).

Facebook Twitter
2

Abdullah Öcalan.

Ο Νίκος Βαφειάδης στη συνέντευξη με τον Abdullah Öcalan.

 

Ο Νίκος Βαφειάδης με τον διοικητή του στρατοπέδου Φαίκ.

 


 

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

CHECK ΔΕΥΤΕΡΑ «Love Actually»: η συνήθεια που έγινε λατρεία έκλεισε τα 20 χρόνια

Οθόνες / «Love Actually»: Η συνήθεια που έγινε λατρεία έκλεισε τα 20 χρόνια

Σαν σήμερα πριν από είκοσι χρόνια έκανε πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη η λονδρέζικη χριστουγεννιάτικη κομεντί που εξελίχθηκε σε απαραίτητη χριστουγεννιάτικη προβολή για εκατομμύρια σινεφίλ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ανέκδοτη συνέντευξη της Αρλέτας: «Το μπαρ το ναυάγιο δεν ήταν μπαρ»

Μουσική / Μια ανέκδοτη συνέντευξη της Αρλέτας: «Το μπαρ το ναυάγιο δεν ήταν μπαρ»

Μια ανέκδοτη συνέντευξη της Αρλέτας στον δημοσιογράφο και ραδιοφωνικό παραγωγό Μιχάλη Γελασάκη το 2009, όπου μιλάει για τον τελευταίο της δίσκο, τα «αδικημένα» τραγούδια της, τους νέους, τους φραγκοφονιάδες της γενιάς της και αφηγείται την ιστορία του τραγουδιού το «Μπαρ το ναυάγιο», που δεν ήταν μπαρ! Δημοσιεύεται στo Lifo.gr για πρώτη φορά, έξι χρόνια μετά τον θάνατό της.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΛΑΣΑΚΗΣ

σχόλια

1 σχόλια
Ο Ναξάκης ήρθε μετά αλλά δεν πειράζει, το 2012 ο κόσμος ακόμα έλεγε τέτοια...Έλεγε πχ ότι την κρίση την έφερε το μνημόνιο και όχι το μνημόνιο την κρίση. Μετά φίλε μου ήρθε η Αριστερά και ο κόσμος σταμάτησε να ψάχνει στα σκουπίδια για φαγητό. Ενώ καταργήσαμε τα θαλάσσια σύνορα γιατί ως γνωστόν "οι θάλασσες δεν έχουν σύνορα". Για να στεγάσουμε της γης τους κολασμένους αυτονομήσαμε τα Εξάρχεια και διορίσαμε ντόπιους πολιτοφύλακες. Προσπαθήσαμε δε να λευτερώσουμε τον ταξικό αγωνιστή Σάββα και να δώσουμε άδειες για εσπρεσάκι στον Δημήτρη. Κάναμε pride με σύνθημα "παρούσα" γιατί το φύλο είναι φάσμα ή -ακόμα καλύτερα- φάση. Πολεμήσαμε το μεγάλο κεφάλαιο. Σέντσι δεν είδαμε για επενδύσεις για χρόνια (ευλογία). Βάλαμε παντού στο κράτος καλούς αριστερούς για να πολεμήσουμε την αριστερή παρένθεση. Προσπαθήσαμε να σπάσουμε το μονοπώλιο πουλημένων ΜΜΕ βγάζοντας άδειες για δικούς μας αλλά μας την έπαιξε το ΣΤΕ, πουλημένοι δικαστές!Θα ξανάρθουμε...