Για τους φανατικούς θεατές του Game of Thrones η αξία της σειράς δεν περιορίζεται στην πλοκή της. Όλες οι λεπτομέρειες του σύμπαντος των Επτά Βασιλείων, από τα σκηνικά μέχρι τις παραμικρές λεπτομέρειες στις λαβές των σπαθιών έχουν σημασία, παίζουν τον ρόλο τους, και αναλύονται μανιωδώς. Δεν είναι απλώς πλαίσιο, είναι ένα σημαντικό μέρος της πλοκής.

 

Δείτε τα promo και recap των επεισοδίων, βρείτε φωτογραφίες, συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και όλο το επίσημο περιεχόμενο, με δυνατότητα ενσωμάτωσης και κοινοποίησης, στο επίσημο FB page της Nova για το Game of Thrones, στο κανάλι της Nova στο YouTube αλλά και στο επίσημο ελληνικό hashtag της σειράς #GoTGR


Η αξία αυτών των αντικειμένων είναι ασαφής, αλλά είναι σίγουρα μεγάλη. Πρόσφατα η Emilia Clarke, η ηθοποιός που υποδύεται την πλατινέ Daenerys Targaryen είπε ότι ο Jay Z, σύμφωνα με φήμες, αγόρασε ένα από τα αβγά δεινοσαύρων για την Beyonce. Η Clarke δεν ξέρει πόσο κοστίζουν, αλλά είναι 'πολύ πολύ ακριβά' και πολύ βαριά. Οι σχεδιαστές και οι τεχνίτες που είναι υπεύθυνοι για τα συνοδευτικά αντικείμενα της σειράς παίρνουν πολύ στα σοβαρά τη δουλειά τους, και τα πάντα είναι κατασκευασμένα από άριστα υλικά υψηλής ποιότητας. Ο υπεύθυνος κατασκευής των όπλων, Dunne, σε σχετική συνέντευξη δήλωσε ότι διστάζει να βάλει τιμή στα ξίφη που κατασκευάζει το εργαστήριο, αλλά πιστεύει ότι θα τα ασφάλιζε για ένα ποσό μεταξύ 2700 και 4000 ευρώ.


Επίσημα, τα αντικείμενα αυτά ανήκουν στο HBO, και το ενδιαφέρον που υπάρχει γύρω από αυτά έχει δημιουργήσει μια παράπλευρη αγορά. Εκτός από τα αναμενόμενα μπλουζάκια, τις αφίσες και τα CD, υπάρχει επιλογή για αντικείμενα μεγαλύτερης αξίας, που είναι πιστές ρέπλικες των αντικειμένων που χρησιμοποιούνται στη σειρά.

Η πανοπλία των Unsullied

 

 

Οι Unsullied εκπαιδεύονται από την πρώτη μέρα της γέννησης τους και είναι γνωστοί για την απόλυτη πειθαρχία στο πεδίο της μάχης, πολεμώντας με τέλειο συντονισμό. Η δύναμη τους και η πίστη τους κερδίζουν τον σεβασμό και τον θαυμασμό. Κατ' επέκταση, οι πανοπλίες τους και οι ασπίδες τους, τα δόρατα και τα κράνη τους δημιουργούν ένα εντυπωσιακό θέαμα. Μπορείτε να φορέσετε αυτό το τμήμα πανοπλίας που είναι κατασκευασμένο από γνήσιο δέρμα με τις αυθεντικές λεπτομέρειες.

 

 

 

 

Τιμή: 620 ευρώ

 

 

Η ασπίδα πεζικού των Stark

 

 

Δείξτε τη συμμαχία σας με τους Stark αγοράζοντας την ασπίδα, που είναι κατασκευασμένη σύμφωνα με τα πρότυπα της σειράς.

 

 

 

 

Τιμή: 266 ευρώ

 

Αν σας φαίνεται ακριβή, μπορείτε να τη φτιάξετε μόνοι σας:


 

 

Φορέστε το στέμμα του Joffrey και μπείτε στο μυαλό του

 

 

«Ανόητοι, όλοι τους. Ισχυρίζονται ότι θέλουν να μεταδώσουν τη σοφία, όταν επιδιώκουν μόνο να μοιραστούν την άγνοιά τους μαζί μου. περιμένουν έναν στραβοπάτημά μου για να μπορέσουν να τρέξουν μαζί μου, όπως ένα παιδί που, μαθαίνοντας να περπατάει, γδέρνει τα γόνατά του. Γνωρίζουν τις δυσκολίες του να είσαι βασιλιάς; Του να οδηγείς την εμπροσθοφυλακή για να προστατέψεις την πόλη από μία πολιορκία; Πρώτα η μητέρα μου, μετά ο θείος μου, είναι μόνο θέμα χρόνου πριν ο παππούς μου αποφασίσει ότι πρέπει να με πιάσει, όταν νομίσει ότι πάω να πέσω. Δεν έχω σκοπό να παραπατήσω ή να γλιστρήσω. Κι όμως νιώθουν την ανάγκη να με συμβουλεύουν σε θέματα για τα οποία δεν ξέρουν τίποτα! Ποιοι είναι που ζητούν εξουσία; Είμαι ο βασιλιάς τους, τέλος.»

 

 

 


Τιμή: 270 ευρώ

 

 

Καθίστε στον Σιδερένιο Θρόνο και κυβερνήστε τα Επτά Βασίλεια

 

 

Στη σειρά, ο Σιδερένιος Θρόνος κατασκευάστηκε από τον Aegon I Targaryen, τον πρώτο Βασιλέα των Επτά Βασιλείων. Τον έφτιαξε από τα σπαθιά των εχθρών του. Σύμφωνα με τον θρύλο, είναι κατασκευασμένος από χίλια σπαθιά, και έγινε μέσα σε 59 μέρες. Οι αιχμές που εξέχουν προς κάθε κατεύθυνση τον κάνουν ιδιαίτερα εντυπωσιακό.


Η επίσημη ρέπλικα είναι κατασκευασμένη από fiberglass που έχει χρωματιστεί στο χέρι και ρητίνη ανθεκτική στη φωτιά. Έχει ύψος πάνω από δύο μέτρα, πλάτος 1.50, και βάθος 1,80.


Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται η μεταφορά, η ασφάλιση και η τοποθέτηση. Ο θρόνος κατασκευάζεται κάθε φορά ανά παραγγελία και φτάνει σπίτι σας σε 6-8 εβδομάδες. Ο θρόνος ζυγίζει 160 κιλά και καταφθάνει μέσα σε ένα ξύλινο κουτί.

 

 

 

 

 

Τιμή: 27.000 ευρώ

 

Η σειρά που συνεχίζει να γράφει τη δική της ιστορία δε σταματά να μας τροφοδοτεί με πλούσιο και άκρως ενδιαφέρον περιεχόμενο. Μπορείτε εύκολα να το βρείτε στα social media και ειδικότερα στο επίσημο FB page της Nova για το Game of Thrones, στο YouTube αλλά και με μία αναζήτηση στο ενημερωμένο  hashtag  #GoTGR. Κι επειδή η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα μένουμε πιστοί στο ραντεβού της Κυριακής, στις 4 μετά τα μεσάνυχτα για τα νέα επεισόδια του 5ου κύκλου σε ταυτόχρονη μετάδοση με την Αμερική αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema. Ακόμα όμως και αν δεν είστε on time στον καναπές σας, υπάρχει πάντα η δυνατότητα να δείτε τα νέα επεισόδια όποτε θέλετε μέσω του εξελιγμένου αποκωδικοποιητή εγγραφής NovaBox+.