Γεύση Στα νησιά μαγειρεύουν την καραβίδα απλά, και την απογειώνουν Γιουβέτσι ή μακαρονάδα, με ελαιόλαδο, κρεμμύδια και ντομάτα, η αυθεντική καραβίδα άνετα παίρνει τα ηνία από τον αστακό μεταξύ των θαλασσινών εδεσμάτων. ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ 22.10.2025
Lifehacker Η μεταμεσονύκτια μακαρονάδα των New York Times με σκόρδο, ελαιόλαδο και τσίλι Μια άκρως δημοφιλής παραλλαγή των aglio e olio με παρμεζάνα THE LIFO TEAM
22.10.2025 Γεύση Στα νησιά μαγειρεύουν την καραβίδα απλά, και την απογειώνουν Νίκος Γ. Μαστροπαύλος 22.10.2025 Γιουβέτσι ή μακαρονάδα, με ελαιόλαδο, κρεμμύδια και ντομάτα, η αυθεντική καραβίδα άνετα παίρνει τα ηνία από τον αστακό μεταξύ των θαλασσινών εδεσμάτων. ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
31.8.2022 Lifehacker Η μεταμεσονύκτια μακαρονάδα των New York Times με σκόρδο, ελαιόλαδο και τσίλι The LiFO team 31.8.2022 Μια άκρως δημοφιλής παραλλαγή των aglio e olio με παρμεζάνα THE LIFO TEAM