«Να δώσετε χαιρετίσματα στη κυρία Μέρκελ»

«Να δώσετε χαιρετίσματα στη κυρία Μέρκελ» Facebook Twitter
0
«Να δώσετε χαιρετίσματα στη κυρία Μέρκελ» Facebook Twitter

« Όταν σας προειδοποιούσα ότι δεν υπάρχει πλειοψηφία στη Βουλή για να εγκρίνει τη συμφωνία, δεν ακούγατε και επιμένατε. Να δώσετε χαιρετίσματα στη κυρία Μέρκελ »
Ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης στέλνει χαιρετισμούς στην καγκελαρία.


« Η Τρόικα είναι απολύτως αδιάφορη για  την ελληνική κοινωνία και το πρόγραμμα προσαρμογής δεν έχει καμία λογική, κανέναν ειρμό και θα εκραγεί σαν αυτοσχέδια βόμβα στα χέρια της »
Ο οικονομολόγος Γιάνης Βαρουφάκης για τη βόμβα που έχει ήδη σκάσει, όχι όμως στα χέρια των δραστών.


« Αντιμέτωποι με ένα κράτος-μέλος που βυθιζόταν, αντί να ρίξουν στην Κύπρο σωσίβιο, οι ηγέτες της Ευρωζώνης πέρασαν μια μυλόπετρα γύρω από τον λαιμό της »
Οι «Financial Times», μετά το κυπριακό κούρεμα, για την Ευρωζώνη που πετάει τα παιδιά της στον Καιάδα των αγορών μόλις αρρωστήσουν.

«Να δώσετε χαιρετίσματα στη κυρία Μέρκελ» Facebook Twitter


« Αυτοί που δεν ήθελαν ένα bail in ήταν η κυπριακή κυβέρνηση, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η ΕΚΤ. Αποφάσισαν γι' αυτό και τώρα πρέπει να το εξηγήσουν στον κυπριακό λαό »
Μετά την απόφαση για κούρεμα των κυπριακών καταθέσεων, ο κ. Σόϊμπλε νίπτει, ως συνήθως, τας χείρας του, σαν να μην ξέρει τίποτα για τον φόνο.


« Όσοι έχουν τα χρήματά τους στις κυπριακές τράπεζες πρέπει να συμβάλουν στη διάσωση της Κύπρου. Με τον τρόπο αυτό θα συμβάλουν οι υπεύθυνοι και όχι μόνο οι φορολογούμενοι από άλλες χώρες και αυτό είναι το σωστό»
Η Άνγκελα Μέρκελ, προβάλλοντας τη θεωρία της συλλογικής ευθύνης, υπερασπίζεται την απόφαση που έστησε στον τοίχο την Κύπρο.

«Να δώσετε χαιρετίσματα στη κυρία Μέρκελ» Facebook Twitter


« Δώστε πρόσβαση σε όλους στον θρησκευτικό γάμο. Σε όλους τους συνδυασμούς του, δεν υπάρχουν πολλοί, είναι τρεις: άντρας-γυναίκα, άνδρας-άνδρας, γυναίκα-γυναίκα. Αλλά και οι τρεις είναι καλύτερα από ένα »
Ο Ισπανός σκηνοθέτης Πέδρο Αλμοδόβαρ, με ευχές και επιθυμίες που είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν, υποδέχεται τον Πάπα Φραγκίσκο τον 1ο.

«Να δώσετε χαιρετίσματα στη κυρία Μέρκελ» Facebook Twitter


« Οι λεσβίες, οι ομοφυλόφιλοι, οι διαφυλικοί και οι τρανσέξουαλ είναι οι συνάδελφοί μας, οι καθηγητές μας, οι στρατιώτες μας, οι φίλοι μας, οι συγγενείς μας. Είναι πολίτες ίσοι με τους άλλους, με τα ίδια δικαιώματα. Και αυτό περιλαμβάνει και τον γάμο »
Η Χίλαρι Κλίντον παίρνει με θάρρος θέση υπέρ του γάμου των ομοφύλων.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ