MORE Verbatim: 'Δεν μπορεί να διαφημίζεσαι για το μπούτι σου και για τη νέα σου σχέση'

MORE Verbatim: 'Δεν μπορεί να διαφημίζεσαι για το μπούτι σου και για τη νέα σου σχέση' Facebook Twitter
1

«Ο Τόνι Μπλερ και ο Τζορτζ Μπους θα πρέπει να δικαστούν στη Χάγη για τον πόλεμο στο Ιράκ, ο οποίος στηρίχθηκε σε ένα ψέμα...αποσταθεροποίησαν και πόλωσαν τον κόσμο σε βαθμό που δεν είχε επιτύχει ποτέ καμία άλλη σύγκρουση στην ιστορία με το φάσμα της Συρίας και του Ιράν μπροστά μας»

Κατηγορώ για δύο καπνισμένες κάνες. Ο  τιμημένος με Νόμπελ Ειρήνης Νοτιοαφρικανός αρχιεπίσκοπος Ντέσμοντ Τούτου για την ματωμένη κληρονομιά δύο «ειρηνοποιών»

«Υπάρχει όντως κάποια σχιζοφρένεια. Προσωπικά, είναι μειλίχιος άνθρωπος. Πολιτικά όχι. Γρήγορα αντιλήφθηκε ότι μπορεί να υπερκεράσει τους άλλους αν άφηνε στην άκρη τις παραδοσιακές αξίες. Και όσο λιγότερες αξίες είχε τόσο λιγότερες και οι αναστολές της»

Το πορτρέτο μιας κυρίας. Η  επίτιμη καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Πάντερμπορν και συνεργάτις του Χέλμουτ Κολ Γκέρτρουντ Χέλερ, αποκαλύπτει την σκοτεινή πλευρά της Άνκελα Μέρκελ

«Ο Ίστγουντ είναι ένας μεγάλος ηθοποιός και ακόμα μεγαλύτερος σκηνοθέτης…Εάν προσβάλλεσαι τόσο εύκολα τότε πρέπει να διαλέξεις άλλη δουλειά από εκείνη του προέδρου»

Με ευγένεια που σκοτώνει ο Μπάρακ Ομπάμα απαντά στις επικρίσεις που δέχτηκε από τον Ίστγουντ, ο οποίος του επιτέθηκε από το συνέδριο των Ρεπουμπλικανών

"Μόνο μεταξύ 2003 και 2011 βγήκαν από την Ελλάδα 261 δις. δολάρια (207 δις ευρώ) παράνομου χρήματος, που προερχόταν από εγκληματικές ενέργειες, διαφθορά και φοροδιαφυγή. Πρόκειται για τεράστια απώλεια για μια τόσο μικρή εθνική οικονομία". 

 

Ωραίο μου πλυντήριο. Ό πρόεδρος της ΜΚΟ "Global Financial Integrity,  Ρέιμοντ Μπέικερ, με έναν αριθμό που πλησιάζει το ύψος του εθνικού χρέους, αποκαλύπτει το πάρτι για λίγους την εποχή που όλα έμοιαζαν ανθηρά

 

«Μέσα κ έξω δεν μ΄ αρέσει. Αν και όταν χρειάζεται νέα λύση, θέλω καθαρές προτάσεις και καθαρό παιχνίδι. Είμαι έτοιμος για όλα».

Δεν είναι αυτό που φαίνεται. Απλώς ο Θεόδωρος  Πάγκαλος tweetαρε την ανία του, μέρα σημαδιακή, 3 του Σεπτέμβρη

«Η βασική αιτία της φτώχειας είναι η τεμπελιά… Αν ζηλεύεις αυτούς που έχουν λεφτά, τότε μην κάθεσαι απλά να γκρινιάζεις, αλλά κάνε κάτι για να βγάλεις λεφτά και εσύ. Πέρνα λιγότερο χρόνο καπνίζοντας, πίνοντας ή κουτσομπολεύοντας και περισσότερο δουλεύοντας»

 

Η πλουσιότερη γυναίκα του κόσμου, η 56χρονη Αυστραλή Τζίνα Ράινχαρτ που κληρονόμησε αρκετά δις, με σνομπισμό βλέπει τη φτώχεια, ως αποτέλεσμα καλοπέρασης

 

«Είναι ένα εθνικό μνημείο, είναι απίστευτος, νομίζω ότι θα έχει κηδεία όπως ο Βίκτωρ Ουγκώ».

 

Η Ιζαμπέλ Ατζανί προσπαθεί εκθειάζοντας τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ να προωθήσει τη νέα ταινία στην οποία συμπρωταγωνιστούν και χάνει πολύ το μέτρο.

Είμαστε έτοιμοι να ενταχθούμε στο ευρώ όταν θα έχετε επιλύσει τα προβλήματά σας και όταν θα μπορούμε να πούμε στο λαό μας 'τώρα μπορούμε να ενταχθούμε χωρίς κίνδυνο'".

 

Γεννημένοι για τα σίγουρα. Ο πολωνός υπουργός Εξωτερικών Ράντοσλαβ Σικόρσκι για αυτό κάποτε έμοιαζε όνειρο και τώρα εφιάλτης

«Δεν είμαστε οι πολιτικοί κομφερανσιέ των αγορών, ούτε υπάλληλοι των τραπεζιτών. Οφείλει να το αντιληφθεί πάνω απ’όλα η ευρωπαϊκη πολιτική ηγεσία».

 

Ο Κώστας Σκανδαλίδης πνίγεται από τις μνήμες στις 3 του Σεπτέμβρη και με ένα tweet ξεκινάει ένα ακόμη «αντάρτικο» κατά των μέτρων (που στο τέλος θα ψηφίσει)

 

 «Όσοι ηθοποιοί βγάζουν την προσωπική τους ζωή στα εξώφυλλα είναι απεγνωσμένοι. Προβάλλοντας τη ζωή τους βρήκαν μία διέξοδο να γίνουν γνωστοί. Αυτό είναι τραγικό... Δεν μπορεί να διαφημίζεσαι για το μπούτι σου και για τη νέα σου σχέση». 

Η Μιμή Ντενίση, από τη μακρινή Κύπρο πια, κρίνει με θολή τη μνήμη ενώ είναι ζεστές ακόμη οι πολυθρόνες.

 «Επιτέλους η επανάσταση έφτασε στο κτήριο της τηλεόρασης. Η απόφαση αυτή δεν είναι χαριστική, είναι νόμιμο δικαίωμα»,

 

Η Fatima Nabeel, η πρώτη παρουσιάστρια της αιγυπτιακής τηλεόρασης που φόρεσε μαντήλα εκφωνώντας το δελτίο ειδήσεων, χωράει σε ένα tweet την ανείπωτη χαρά της.

«Μπορούσε να διορίσει και τα δύο του παιδιά στο δημόσιο ο Πολύδωρας… θα μπορούσε να διορίσει πέντε άτομα αλλά τελικά διόρισε μόνο ένα στη Βουλή»!

 

Ο Αδωνις με μια περίεργη αίσθηση δικαίου, προσφέρει στήριξη στον ανεμοδαρμένο Βύρωνα υπερασπιζόμενος  ένα νόμο-παραγγελιά για τους βουλευτές και τα σόγια τους.

«Αφήστε με να ξεκινήσω λέγοντας, ότι ως σύζυγος του "τύπου" με τον οποίο είναι αντίπαλοι, έχω την τάση να μην το παρακολουθώ»

 

Η Μισέλ Ομπάμα εξηγεί με ειλικρίνεια την αιτία που γυρνάει την πλάτη στις τηλεοπτικές εμφανίσεις του Μιτ Ρόμνει

«Η Γερμανία θα πρέπει να ενθαρρύνει τις μεταρρυθμίσεις σε άλλες χώρες, ακόμα κι αν μερικές φορές μπορεί να λένε ότι είμαστε σκληροί…Δεν μπορούμε να αναλάβουμε τόσο χρέος ώστε αύριο να μη μας μείνει τίποτα και να βρεθούμε στο έλεος των αγορών, η κυριαρχία της πολιτικής πρέπει να διαφυλαχθεί.

 

Η Ανκελα Μέρκελ επιμένοντας στη σκληρή γραμμή προτάσσει ως «ιερό δισκοπότηρο», αυτό που για πολλούς βρίσκεται ήδη στα χέρια των αγορών

«Είμαστε σε ένα σημείο στο οποίο εάν δεν κάνουμε κάτι, η χώρα μας όπως την γνωρίζουμε μπορεί να χαθεί για πάντα…δεν μπορούμε πλέον να καθόμαστε ήσυχα και να βλέπουμε την χώρα μας να βαδίζει προς τον σοσιαλισμό ή κάτι χειρότερο».

Ο Τσακ Νόρις είναι σκληρός και Ρεπουμπλικάνος. Ο γνωστός ηθοποιός νιώθει την ανάγκη να πάρέμβει στην αμερικανική προεκλογική εκστρατεία με «σκιάχτρα» που φόβιζαν μόνο στις ημέρες της δόξας του

Θα πάρω τα μέτρα, θα κάνω τις αλλαγές που έχω εξαγγείλει κι ας πέσω...

 

Ο Αντώνης Σαμαράς παριστάνοντας τον ήρωα της πολιτικής σκηνής κάνει ότι δεν καταλαβαίνει ότι το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι εξαγγελίες των μέτρων αλλά τα φτηνά λόγια πριν από την κάλπη

«Ημασταν στα αζήτητα, αλλά τα τελευταία 20 χρόνια ιδρύθηκαν σύλλογοι σε όλη την Ελλάδα... έχουμε μια επιστροφή στη ρίζα ίσως και από αναδίπλωση απέναντι στην παγκοσμιοποίηση. Ο λαός συσπειρώνεται στα δύσκολα.

Ο δάσκαλος  του παραδοσιακού τραγουδιού Χρόνης Αηδονίδης, ευχαριστημένος που οι Έλληνες σε εποχές ανοιχτών συνόρων, επέστρεψαν στις ρίζες

 

«Επέδειξαν ασυνεπή προς τις αρχές του Ευαγγελίου στάση, με τη μικρή ή μεγάλη συμμετοχή τους στην αδικία και την κοινωνική διαφθορά…είναι διαφορετική η ευθύνη της Εκκλησίας σε χώρες που δανείζονται με επιτόκιο 1% και μετά δανείζουν με 6% και διαφορετική σε χώρες που έμαθαν να ζουν με δανεικά, ξεχνώντας τις αξίες τους».

 

Κριτική εκ των έσω…Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος για τους θρησκευτικούς ταγούς που ενώ θα έπρεπε να δείχνουν ψηλά, προσευχόταν στις αγίες τράπεζες

«Η Καθολική Εκκλησία έχει μείνει 200 χρόνια πίσω… Η κουλτούρα μας έχει γεράσει, οι εκκλησίες μας είναι μεγάλες αλλά άδειες, η γραφειοκρατία του κλήρου ολοένα και αυξάνει, oι λειτουργίες και τα ράσα μας είναι πομπώδη…Τα σκάνδαλα της παιδοφιλίας μας υποχρεώνουν να αλλάξουμε πρόσωπο»

Ο παρολίγον Πάπας, «αντίπαλος» του Βενέδικτου,  καρδινάλιος Κάρλο Μαρία Μαρτίνι τα ψέλνει στο Βατικανό, λίγο πριν πεθάνει, την περασμένη Παρασκευή.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια