«Αλήθεια, κόβουν τα όπλα εισιτήρια; Είναι ένα ερώτημα που πρέπει να θέσετε κι εσείς στον εαυτό σας»

«Αλήθεια, κόβουν τα όπλα εισιτήρια; Είναι ένα ερώτημα που πρέπει να θέσετε κι εσείς στον εαυτό σας» Facebook Twitter
1

«Συμμετοχή του Δήμου Αθηναίων στο αντιρατσιστικό καρναβάλι. Θέλει, δεν θέλει ο Καμίνης, η Αθήνα είναι πόλη ελληνική και όχι πολυπολιτισμική»

Ο πολιτευτής της ΝΔ Θανάσης Πλεύρης, tweetάροντας ντροπιαστικά και λαϊκίστικα, μαζεύει πόντους για το πολιτικό του μέλλον.

«Αλήθεια, κόβουν τα όπλα εισιτήρια; Είναι ένα ερώτημα που πρέπει να θέσετε κι εσείς στον εαυτό σας» Facebook Twitter

«Πιστέψτε με, τη μία μέρα του χρόνου που βγάζει ήλιο στην Αγγλία κανένας δεν πάει στη δουλειά αλλά για ηλιοθεραπεία. Οπότε, νομίζω ότι η ταμπέλα "τεμπέλης" προέρχεται από τη ζήλια για τον καιρό σας»

Με σεζλόνγκ διάθεση και το φουστάνι να το ανεμίζουν τα μελτέμια, η συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ μας απαλλάσσει από τις βαριές κατηγορίες.


«Έξι χρόνια τώρα έχω διαλυθεί, έχω χάσει τη ζωή μου, δεν θα ξαναέρθω ποτέ στην Ελλάδα»

Το θύμα της ζαρντινιέρας, Αυγουστίνος Δημητρίου, μονολογεί μετά την αθώωση 6 αστυνομικών στη δίκη για την κακοποίησή του.

 

 

 

 

 

 

 

«Καθόμουν με τα παιδιά μου στο παράθυρο με τις αντιασφυξιογόνες μάσκες, ενώ έπεφταν τα χημικά... τους είπα ότι όσα έβλεπαν ήταν ιδιαίτερα σημαντικά, καθώς οι άνθρωποι πρέπει να μπορούν να διαδηλώνουν και να στέλνουν το μήνυμά τους όταν κάτι στη χώρα τους δεν λειτουργεί καλά. Ήταν φανταστικά. Βγάλαμε και καταπληκτικές φωτογραφίες!»

Στιγμές οικογενειακής ευτυχίας. Η Τζόντι Φόστερ θυμάται με μεγάλη χαρά τα μαθήματα από το θολό τοπίο της πλατείας Συντάγματος.

 


«Δεν θα προσποιηθώ. Μετά απ' όλα τα συναισθήματα που μου προκάλεσε αυτή η εκλογική αναμέτρηση, η ήττα πονάει ακόμα περισσότερο»

Η Ανγκελα Μέρκελ, που η ήττα στην Κάτω Σαξονία τη βρήκε πάνω στις χαρές των δημοσκοπήσεων, το φυσάει και δεν κρυώνει.

«Αλήθεια, κόβουν τα όπλα εισιτήρια; Είναι ένα ερώτημα που πρέπει να θέσετε κι εσείς στον εαυτό σας» Facebook Twitter

«Αλήθεια, κόβουν τα όπλα εισιτήρια; Είναι ένα ερώτημα που πρέπει να θέσετε κι εσείς στον εαυτό σας»

Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ βλέπει το Χόλιγουντ να τον σημαδεύει και απορεί, λίγο καιρό μετά τη σφαγή στο Κονέκτικατ.


«Ο ρατσισμός αποτελεί ένα άρρωστο αίσθημα υπερεκτιμήσεως του εαυτού μας αλλά και ένα υποσυνείδητο σύμπλεγμα μειονεκτικότητας. Κανένα από τα δύο δεν ταιριάζει σε έναν άνθρωπο πολιτισμένο, σε έναν ώριμο και αξιοπρεπή λαό»

Ο Αλβανίας Αναστάσιος με όρους ιατρικής εναντίον ενός φαινομένου που προτάσσει την «εθνική υγεία» και κρύβει βαριά ασθένεια.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
«Ο ρατσισμός αποτελεί ένα άρρωστο αίσθημα υπερεκτιμήσεως του εαυτού μας αλλά και ένα υποσυνείδητο σύμπλεγμα μειονεκτικότητας. Κανένα από τα δύο δεν ταιριάζει σε έναν άνθρωπο πολιτισμένο, σε έναν ώριμο και αξιοπρεπή λαό» Σωστός ο φάδερ.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ