Το ντοκιμαντέρ έξι επεισοδίων του Netflix «Harry & Meghan» σαρώνει σε τηλεθέαση παγκοσμίως και βάζει σε μπελάδες το παλάτι, εξοργίζοντας μεγάλο τμήμα της βρετανικής κοινωνίας που μένει πιστό στις πατροπαράδοτες αξίες της πάλαι ποτέ αυτοκρατορίας και στη μακραίωνη παράδοση της βασιλείας. 

 

Οι «αποστάτες» δούκας και δούκισσα του Σάσεξ επέλεξαν να πουλήσουν στο διεθνές φιλοθεάμον κοινό την ιστορία τους κι έτσι παρακολουθούμε ένα ρομάντζο που ξεκινάει από τη γνωριμία τους, το πρώτο ταξίδι στην Αφρική και τα μυστικά ραντεβού πριν από την αποκάλυψη της σχέσης τους, και φτάνει μέχρι την οριστική ρήξη τους με το παλάτι. 

 

Ωστόσο, σαν να παρακολουθούμε ριάλιτι, ζούμε μαζί με τους πρωταγωνιστές και σχεδόν σε πραγματικό χρόνο τις πιο πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με την οργή που προκαλούν οι δηλώσεις τους που φθάνουν από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

 

Ποιος υπήρξε ο ρόλος της Κέιτ Μιντλετον και ποια η στάση του πρίγκιπα Γουίλιαμ; Γιατί ξεκίνησε πόλεμο εναντίον τους ο βρετανικός Τύπος και τα ταμπλόιντ; Τι τους ανάγκασε να φύγουν στην Αμερική; Εντέλει έχει όλο αυτό να κάνει με την καταγωγή της Μέγκαν Μαρκλ; Δικαιούται ο Χάρι να την παραλληλίζει με τη μητέρα του Νταϊάνα;