Η Κίνα βάζει στόχο τα 100.000 βιομηχανικά ρομπότ ως το 2020

Η Κίνα βάζει στόχο τα 100.000 βιομηχανικά ρομπότ ως το 2020 Facebook Twitter
0

Η Κίνα στοχεύει στο να τριπλασιάσει την ετήσια παραγωγή βιομηχανικών ρομπότ στις 100.000 έως το 2020, συγκριτικά με λιγότερα από 33.000 το 2015, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση.


Η χώρα δεσμεύεται επίσης να πουλήσει εώς το 2020 ρομπότ αξίας άνω των 30 δισεκ. γιουάν (4,6 δισεκ. δολαρίων), εν μέσω αυξανόμενης ζήτησης στους τομείς της υγείας, επιστημονικής έρευνας και οικιακών υπηρεσιών, σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Βιομηχανίας και Τεχνολογίας της Πληροφορίας.


Η Κίνα προσπαθεί να αναβαθμίσει τον μεταποιητικό της κλάδο μέσω τεχνολογικών καινοτομιών καθώς βρίσκεται αντιμέτωπη με συρρίκνωση του εργατικού της δυναμικού και αύξηση του εργατικού κόστους.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή email

Διεθνή / Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή emails

Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ δήλωσε ότι ήταν «σωστό» να παραιτηθεί ο Μάντελσον, προσθέτοντας: «Όπως είπε ο πρωθυπουργός σήμερα το πρωί, ο Πίτερ Μάντελσον απογοήτευσε τη χώρα του»
THE LIFO TEAM