Η Κίνα βάζει στόχο τα 100.000 βιομηχανικά ρομπότ ως το 2020

Η Κίνα βάζει στόχο τα 100.000 βιομηχανικά ρομπότ ως το 2020 Facebook Twitter
0

Η Κίνα στοχεύει στο να τριπλασιάσει την ετήσια παραγωγή βιομηχανικών ρομπότ στις 100.000 έως το 2020, συγκριτικά με λιγότερα από 33.000 το 2015, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση.


Η χώρα δεσμεύεται επίσης να πουλήσει εώς το 2020 ρομπότ αξίας άνω των 30 δισεκ. γιουάν (4,6 δισεκ. δολαρίων), εν μέσω αυξανόμενης ζήτησης στους τομείς της υγείας, επιστημονικής έρευνας και οικιακών υπηρεσιών, σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Βιομηχανίας και Τεχνολογίας της Πληροφορίας.


Η Κίνα προσπαθεί να αναβαθμίσει τον μεταποιητικό της κλάδο μέσω τεχνολογικών καινοτομιών καθώς βρίσκεται αντιμέτωπη με συρρίκνωση του εργατικού της δυναμικού και αύξηση του εργατικού κόστους.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΛΩΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / Πολωνία: Βουλευτής της ακροδεξιάς επιδεικνύει ισραηλινή σημαία με σβάστικα στο κοινοβούλιο

«Το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία μπροστά στα μάτια μας... είναι το νέο Τρίτο Ράιχ και η σημαία του θα έπρεπε να μοιάζει ακριβώς έτσι», δήλωσε ο Πολωνός βουλευτής, πριν εμφανίσει τη μεταποιημένη σημαία
THE LIFO TEAM
ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΕΔΡΟ ΣΑΝΤΣΕΘ

Διεθνή / Η Ισπανία εγκρίνει σχέδιο για τη νομιμοποίηση περίπου 500.000 μεταναστών χωρίς χαρτιά

Το σχέδιο προβλέπει τη χορήγηση άδειας διαμονής ενός έτους, με δυνατότητα ανανέωσης. Για να είναι κάποιος επιλέξιμος, θα πρέπει να διαμένει ήδη στην Ισπανία για τουλάχιστον πέντε μήνες και να μην έχει ποινικό μητρώο.
THE LIFO TEAM