Αυστραλία: Σχολείο έκλεισε παιδί με αυτισμό σε κλουβί

Αυστραλία: Σχολείο έκλεισε παιδί με αυτισμό σε κλουβί Facebook Twitter
0

Απολύθηκε κατόπιν εντολής της υπουργού Παιδείας διευθυντής σχολείου στην Καμπέρα μετά την αποκάλυψη ότι έκλεισε σε κλουβί 10χρονο που έπασχε από αυτισμό.

Σύμφωνα με την Daily Mail, μετά από ανεξάρτητη έρευνα από το υπουργείο Παιδείας της Αυστραλίας αποκαλύφθηκε ότι το κλουβί είχε αγοραστεί από χρήματα του σχολείου  και παρέμενε στο χώρο για 14 ημέρες, πριν αποφασιστεί να κλειστεί μέσα ο μαθητής για να ηρεμήσει.

Το πόρισμα ανέφερε ότι για την αγορά του κλουβιού υπεύθυνο ήταν ένα άτομο και δεν υπήρχε προηγούμενη γνώση και συμφωνία του διδακτικού προσωπικού και των υπηρεσιών του υπουργείου Παιδείας.

Η υπουργός Παιδείας δήλωσε απογοητευμένη για το γεγονός και σημείωσε ότι επρόκειτο για λάθος για αυτό και ο υπεύθυνος  δεν βρίσκεται πια στη θέση του.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

Διεθνή / Μπορεί να σταματήσει κανείς τη διαφθορά του Τραμπ;

Οι χρηματιστηριακές κινήσεις του προέδρου, το ταμείο των 1,8 δισ. δολαρίων για αποζημιώσεις σε υποτιθέμενα θύματα πολιτικών διώξεων και η πρωτοφανής ασυλία που του παραχωρήθηκε από την αμερικανική Εφορία αναδεικνύουν την ανάγκη για ριζική αναθεώρηση των κανόνων δεοντολογίας στις Ηνωμένες Πολιτείες
THE LIFO TEAM
ΡΩΣΙΑ ΑΡΜΕΝΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ

Διεθνή / Η Ρωσία κλιμακώνει τις πιέσεις στην Αρμενία ενόψει εκλογών: Απαγορεύει την εισαγωγή οπωροκηπευτικών

Η Μόσχα εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για τις θερμές σχέσεις που αναπτύσσει το Γερεβάν με τη Δύση υπό τον πρωθυπουργό Νικόλ Πασινιάν, ο οποίος διεκδικεί τρίτη θητεία στην εξουσία
THE LIFO TEAM