Η Daily Mail χαρακτηρίζει τον Γιούνκερ "μέθυσο"

Η Daily Mail χαρακτηρίζει τον Γιούνκερ "μέθυσο" Facebook Twitter
1

Εντείνονται οι βρετανικές πιέσεις για να μην αναδειχθεί ως νέος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ εν όψει της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής στις 26 και 27 Ιουνίου που αναμένεται να αποφασίσει για το θέμα. Τη σκυτάλη πήρε η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η οποία σε δημοσίευμά της χαρακτήρισε τον πρώην πρόεδρο του Eurogroup ως "μέθυσο" και ανίκανο να διατηρήσει τη θέση για την οποία προαλείφεται.

Το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας επισημαίνει ότι η φερόμενη αδυναμία του Γιούνκερ στο ποτό είναι "κοινό μυστικό" στις Βρυξέλλες και επικαλείται "διπλωματικές πηγές" που λένε ότι "ο κ. Γιούνκερ φέρεται να πίνει κονιάκ για πρωινό".

Εξοργισμένος από όλα αυτά ο πρώην πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου είχε απαντήσει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας: «Δεν έχω πρόβλημα με το ποτό, έλεος! Αφήστε με ήσυχο. Οι κατηγορίες είναι ψεύτικες. Δεν έχω προβλήματα υγείας! Το βρίσκω προσβλητικό να πρέπει να έρχομαι συνεχώς αντιμέτωπος με φήμες για μένα».

Εκτός από τη -διακριτική ως τώρα- στήριξη της Άνγκελα Μέρκελ και άλλων συντηρητικών ηγετών της ΕΕ -μεταξύ των οποίων και ο Αντώνης Σαμαράς, ως υποψήφιος του ΕΛΚ, ο Γιούνκερ έχει και τη στήριξη των εννέα σοσιαλδημοκρατών ηγετών, όπως ανακοίνωσε ο Φρανσουά Ολάντ.

Για να εξασφαλίσει την εκλογή του ο Γιούνκερ πρέπει να λάβει τη στήριξη της πλειοψηφίας των 28 κρατών-μελών και να συγκεντρώσει τουλάχιστον 376 ψήφους στο Ευρωπαϊκό Κοινουβούλιο.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΠΕΙΣ ΟΡΕΙΒΑΤΗΣ ΝΕΚΡΗ ΔΙΚΗ

Διεθνή / «Λυπάμαι βαθιά» λέει ο ορειβάτης για τον θάνατο της συντρόφου του στις Άλπεις, απορρίπτει όμως τις κατηγορίες

Η 33χρονη έχασε τη ζωή της από υποθερμία κατά την κοινή τους προσπάθεια να φτάσουν στην κορυφή - Ο άνδρας κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ

Διεθνή / Οι ΗΠΑ στέλνουν και δεύτερο αεροπλανοφόρο στη Μέση Ανατολή - Kλιμακώνεται η ένταση με το Ιράν

Η στρατιωτική κινητοποίηση εξελίσσεται ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη συνομιλίες ΗΠΑ και Ιράν στη Γενεύη για μια πιθανή συμφωνία σχετικά με τον εμπλουτισμό ουρανίου
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΚ ΖΟΥΚΕΡΜΠΕΡΓΚ ΔΙΚΗ FACEBOOK

Διεθνή / Στο εδώλιο ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Άρχισε η δίκη «σταθμός» - Έδωσε την ίδια απάντηση πάνω από 12 φορές

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο οποίος ίδρυσε το Facebook όταν ήταν φοιτητής το 2004, κατέθεσε για την υπόθεση εθισμού στην τεχνολογία, μετά από αγωγές εναντίον της Meta και του YouTube
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια