ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

Κωνσταντινούπολη: Πλωτά πάρκινγκ στον Βόσπορο σκέφτεται να φτιάξει ο Δήμος

Κωνσταντινούπολη: Πλωτά πάρκινγκ στον Βόσπορο σκέφτεται να φτιάξει ο Δήμος Facebook Twitter
3

Η Κωνσταντινούπολη είναι από τις πρωτεύουσες που δοκιμάζεται πολύ έντονα από κυκλοφοριακά προβλήματα και έλλειψης χώρου στάθμευσης των αυτοκινήτων. Ο δήμος της Κωνσταντινούπολης, των 16 εκατ. κατοίκων  φαίνεται να έχει πάρει στα σοβαρά τη ρηξικέλευθη ιδέα για δημιουργία πλωτών πάρκινγκ στις όχθες του Βόσπορου ή της θάλασσας του Μαρμαρά.

Συγκεκριμένα, η εταιρία που είναι υπεύθυνη για πολλούς χώρους στάθμευσης έχει καταθέσει την ιδέα να ανασκευάσει πρώην οχηματαγωγά που είναι αγκυροβολημένα στις όχθες πολυσύχναστων σημείων της Κωνσταντινούπολης και να δημιουργήσει πλωτούς σταθμούς πάρκινγκ που θα μπορούν να φιλοξενήσουν ένα μέρος του ολοένα και αυξανόμενου στόλου αυτοκινήτων που κυκλοφορούν στην Πόλη. Εκτός των πάρκινγκ, οι ανασκευασμένοι χώροι θα μπορέσουν να φιλοξενούν και καφετέριες, ή ακόμα και γκαλερί.

Η ISPARK, όπως γράφουν τα Νέα, υπολόγισε σε 12 εκατ. δολάρια (9 εκατ. ευρώ) την τιμή ενός πλωτού πάρκινγκ 400 θέσεων, αλλά δεν έχει ακόμη ορίσει κάποιο χρονοδιάγραμμα για τη δημιουργία τέτοιων χώρων στάθμευσης.

3

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ ΑΝΤΡΙΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΒΕΑΤΡΙΚΗ

Διεθνή / Ηνωμένο Βασίλειο: Εκτός Royal Ascot οι πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία εξαιτίας της σχέσης των γονιών τους με τον Έπσταϊν

Οι δύο πριγκίπισσες φέρεται να έχουν ενημερωθεί ότι δεν μπορούν να παραστούν στον φετινό ετήσιο αγώνα ιπποδρομίας μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας
THE LIFO TEAM
ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Γιατί μπορεί να αντιμετωπίσετε νομικές συνέπειες αν δημοσιεύσετε βίντεο από επιθέσεις στη Μέση Ανατολή

Το Υπουργείο Εσωτερικών του Μπαχρέιν ανακοίνωσε ότι δύο άτομα συνελήφθησαν για ζωντανές μεταδόσεις και για δημοσίευση βίντεο στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΥΜΠΑΪ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Επίθεση Ιράν στα ΗΑΕ: Ένας νεκρός και 11 τραυματίες στα αεροδρόμια του Άμπου Ντάμπι και του Ντουμπάι

Σε όλο τον Κόλπο, το Ιράν χρησιμοποίησε βαλλιστικούς πυραύλους και drones για να εξαπολύσει επιθέσεις μεγάλης κλίμακας σε συμμάχους και στρατιωτικές εγκαταστάσεις των ΗΠΑ
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Έχω ακούσει, στην Τουρκία μένω, και πολλοί Τούρκοι τα χουν πάρει γιατί έχει καταστρέψει τα δάση βόρεια της Ιστανμπούλ για να κάνει δρόμους και γέφυρες, ενω θα μπορούσε να αναπτύξει το μετρό. Κι όχι αυτό το μετρό στην Πόλη είναι υπερβολικά μικρό για να εξυπηρετήσει όλους τους Πολίτες. Τα πολλά κολιτιλίκια με κατασκευαστικές εταιρείες τον έχουν αλλάξει απο αυτό που ήταν. Και ναι έφτιαξε το τούνελ, αλλά πόσα δάση χάλασε δε ρωτάμε.