Πολυτελές εστιατόριο βάζει κούκλες στα άδεια τραπέζια για να μην τρώτε μόνοι

Πολυτελές εστιατόριο βάζει κούκλες στα άδεια τραπέζια για να μην τρώτε μόνοι Facebook Twitter
0

Ένα βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο στις ΗΠΑ, βρήκε έναν οπωσδήποτε ευφάνταστο τρόπο για να γεμίσει τα άδεια τραπέζια του. 

Οι νέοι κανόνες ασφαλείας λόγω κορωνοϊού, επιβάλλουν μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των (πραγματικών) πελατών και οι υπεύθυνοι του εστιατορίου στο πανδοχείο Little Washington, αποφάσισαν να τοποθετήσουν κούκλες και μανεκέν βιτρινών στα καθίσματα των ενδιάμεσων τραπεζιών. 

Οι κούκλες είναι φυσικά κατάλληλα ντυμένες για την περίσταση, με σακάκια και ακριβά φορέματα, και κάθονται στα τραπέζια μπροστά από γεμάτα πιάτα και ποτήρια, ώστε οι πελάτες να μην αισθάνονται άβολα στην άδεια σάλα. Το εστιατόριο συνεργάστηκε για το σκηνικό με το θέατρο Arlington's Signature.

Πολυτελές εστιατόριο βάζει κούκλες στα άδεια τραπέζια για να μην τρώτε μόνοι Facebook Twitter
Πολυτελές εστιατόριο βάζει κούκλες στα άδεια τραπέζια για να μην τρώτε μόνοι Facebook Twitter
Μενταγιόν αστακού και χαβιάρι Imperial Osetra με τομάτα και κρέμα από αγριοράπανο

Εκτός από το μενού, ο σεφ Patrick O'Connell έβαλε την πινελιά του και στα ρούχα των μενεκέν, επιλέγοντας κλασικές κολεξιόν από το μακρινό 1940. Τώρα, όλη η ομάδα προετοιμάζεται πυρετωδώς για το πρώτο δείπνο στο εσωτερικό του μαγαζιού, στις 29 Μαΐου.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της Πολιτείας της Βιρτζίνια, το εστιατόριο θα πρέπει να λειτουργήσει με τη μισή χωρητικότητα ενώ οι εξωτερικοί χώροι των εστιατορίων μπορούν να ανοίξουν από αύριο κιόλας. 

Εκπρόσωπος του πανδοχείου που μίλησε στο Eater, είπε πως η ιδέα και η εκτέλεση, ευθυγραμμίζονται απόλυτα με την «ευσεβώς ασεβή» νοοτροπία των ιδιοκτητών για τη φιλοξενία. Ο σεφ O'Connell, που δημιουργεί στην κουζίνα, έχει τιμηθεί με το βραβείο James Beard για τη συνολική προσφορά του στο fine dining και σύντομα θα ετοιμάζει και πάλι τα πιάτα του για τους πραγματικούς πελάτες στα τραπέζια. 

Πολυτελές εστιατόριο βάζει κούκλες στα άδεια τραπέζια για να μην τρώτε μόνοι Facebook Twitter

Με πληροφορίες από Eater

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ