Απεργία την Πρωτομαγιά

«Είμαι η πιο άσχημη influencer. Αλλά είμαι η καλύτερη»

0

Η Anmol Rodriguez είναι 23 ετών. Είναι μοντέλο, ηθοποιός, influencer. Όταν ήταν μόλις 2 χρονών ο πατέρας της επιτέθηκε στη μητέρα της με οξύ. Η άτυχη γυναίκα πέθανε. Η Anmol -που η μητέρα της κρατούσε στην αγκαλιά της- επέζησε. 

Όμως, είχε χάσει το πρόσωπο της. Μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο και, όπως λέει, είχε υπέροχα παιδικά χρόνια. Όλοι την αγαπούσαν εκεί και ποτέ δεν της είπαν ότι είναι άσχημη. Έτσι μεγάλωσε χωρίς να φαντάζεται πόσο διαφορετική ήταν απ' όλον τον υπόλοιπο κόσμο. 

Όταν αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο, η πρώτη της δουλειά ήταν στο τμήμα HR μίας μεγάλης εταιρείας. Την απέλυσαν λίγο καιρό μετά, γιατί οι συνάδελφοι της δεν άντεχαν να την αντικρίζουν. «Με ενημέρωσαν ότι τους δημιουργούσα πίεση και άγχος, ότι δεν μπορούσαν να συγκεντρωθούν στη δουλειά τους. Και έτσι με πήραν τηλέφωνο ένα πρωί κι απλώς μου είπαν "ξέρεις, δεν θα χρειαστεί να έρθεις αύριο, γιατί συμβαίνει αυτό"».

Η 23χρονη είχε κάτι καλύτερο να κάνει από το να στενοχωρηθεί. Αφού για περίπου έναν χρόνο αναζητούσε δουλειά, χωρίς αποτέλεσμα, αποφάσισε να στραφεί στα social media. Όπως λέει πάντα αγαπούσε τη μόδα και την υποκριτική. Όταν της πρότειναν έναν μικρό ρόλο σε μία ταινία, είπε το ναι και έτσι το ένα βοήθησε το άλλο κατά κάποιον τρόπο.  

«Στο ορφανοτροφείο όλοι φορούσαμε τα ίδια. Όταν, όμως, πήγα στο κολέγιο και κατάλαβα πόση σημασία έχουν τα ρούχα για τη διαμόρφωση της προσωπικότητάς μας, συνειδητοποίησα ότι είχα άπειρες δυνατότητες και μπορούσα να τις μοιραστώ και με άλλους. Ναι, το ξέρω πια, είμαι άσχημη, αλλά είμαι η καλύτερη σ' αυτό που κάνω γιατί δεν θα σταματήσω ποτέ να προσπαθώ», λέει. 

Η ίδια δεν αντιδρά με κακία όταν της λένε ότι δεν κάνει για μοντέλο. «Έχουμε μια συγκεκριμένη φιλοσοφία για το πώς πραγματικά πρέπει να δείχνουν οι άνθρωποι, πώς οι άντρες και πώς οι γυναίκες, ότι όλα μπορούν να εξαρτώνται από ένα όμορφο πρόσωπο ή ένα ωραίο κορμί, όμως, το ξέρουμε όλοι ότι δεν είναι αυτό που μένει», καταλήγει. 

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ