ΗΠΑ: Διορίστηκε συμβούλιο ενόρκων για την υπόθεση ανάμειξης της Ρωσίας στις εκλογές

ΗΠΑ: Διορίστηκε συμβούλιο ενόρκων για την υπόθεση ανάμειξης της Ρωσίας στις εκλογές Facebook Twitter
Ο ειδικός εισαγγελέας Ρόμπερτ Μιούλερ. EPA/MICHAEL REYNOLDS
0

Ο ειδικός εισαγγελέας Ρόμπερτ Μιούλερ διόρισε ένα συμβούλιο ενόρκων (grand jury) στην Ουάσιγκτον, για να διερευνήσει τις κατηγορίες για την ανάμειξη της Ρωσίας στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016, ανέφερε η Wall Street Journal, επικαλούμενη δύο ανώνυμες πηγές.


Το συμβούλιο ενόρκων ξεκίνησε τις εργασίες του τις περασμένες εβδομάδες. Αυτή η εξέλιξη αποτελεί ένδειξη ότι εντείνεται η έρευνα, στην οποία έχει οριστεί επικεφαλής ο Μιούλερ, για τις φερόμενες ρωσικές προσπάθειες επιρροής του αποτελέσματος των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ και την ενδεχόμενη σύμπραξη στελεχών της εκστρατείας του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με την Ρωσία, ανέφερε η εφημερίδα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλιάς Κάρολος: Εν αναμονή της μεγαλύτερης συγκέντρωσης της βασιλικής οικογένειας μετά τη σύλληψη του Άντριου

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Σήμερα η μεγαλύτερη συγκέντρωση της βασιλικής οικογένειας μετά τη σύλληψη Άντριου

Ένα από τα ζητήματα που εξακολουθεί να ταλανίζει τους ηγέτες της Κοινοπολιτείας είναι το αν Άντριου θα παραμείνει στη γραμμή διαδοχής του βρετανικού θρόνου
THE LIFO TEAM