Βέλγιο: Τουρκικής καταγωγής και με ιστορικό ανάλογων επιθέσεων ο δράστης της επίθεσης εναντίον πολιτικού

Βέλγιο: Τουρκικής καταγωγής και με ιστορικό ανάλογων επιθέσεων ο δράστης της επίθεσης εναντίον πολιτικού Facebook Twitter
0

Το αιματηρό επεισόδιο που εκτυλίχθηκε σε κεντρική πλατεία της Λιέγης κατά την διάρκεια των χτεσινών εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς, με θύμα τον εκπρόσωπο Τύπου του αριστερού Εργατικού κόμματος Ραούλ Χεντεμπόου -που μαχαιρώθηκε πισώπλατα στο πόδι από περαστικό, χωρίς ευτυχώς να τεθεί η ζωή του σε κίνδυνο- προβάλλει ο σημερινός βέλγικος Τύπος.

Δράστης ήταν ένας τουρκικής καταγωγής μεσήλικας με ιστορικό παρόμοιων επιθέσεων, του οποίου τα κίνητρα παραμένουν προς το παρόν αδιευκρίνιστα.

Εξάλλου στο κύριο άρθρο της η εφημερίδα Standart παρατηρεί ότι η βελγική αριστερά βρέθηκε σε αναβρασμό το περασμένο σαββατοκύριακο όχι μόνο εξαιτίας του θλιβερού περιστατικού στην Λιέγη, αλλά και εξαιτίας της διαμάχης μεταξύ κορυφαίων στελεχών των φλαμανδών Σοσιαλιστών.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΟΜΙΛΙΑ

Διεθνή / Τραμπ για τον πόλεμο με το Ιράν: «Είναι μια βραχυπρόθεσμη εκδρομή, ο κόσμος μας σέβεται περισσότερο από ποτέ»

«Δεν θα υποχωρήσουμε μέχρι ο εχθρός να ηττηθεί ολοκληρωτικά και αποφασιστικά», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στη Φλόριντα
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Μέση Ανατολή: «Έχουμε εκπλήξεις, θα αυξηθούν η συχνότητα και το εύρος των εκτοξεύσεων», λέει το Ιράν

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ισραήλ βομβάρδισε αρχηγείο των Φρουρών της Επανάστασης και το Ιράν κλιμακώνει - Αναφορές για χτύπημα στη Βαγδάτη
THE LIFO TEAM