Βέλγιο: Τουρκικής καταγωγής και με ιστορικό ανάλογων επιθέσεων ο δράστης της επίθεσης εναντίον πολιτικού

Βέλγιο: Τουρκικής καταγωγής και με ιστορικό ανάλογων επιθέσεων ο δράστης της επίθεσης εναντίον πολιτικού Facebook Twitter
0

Το αιματηρό επεισόδιο που εκτυλίχθηκε σε κεντρική πλατεία της Λιέγης κατά την διάρκεια των χτεσινών εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς, με θύμα τον εκπρόσωπο Τύπου του αριστερού Εργατικού κόμματος Ραούλ Χεντεμπόου -που μαχαιρώθηκε πισώπλατα στο πόδι από περαστικό, χωρίς ευτυχώς να τεθεί η ζωή του σε κίνδυνο- προβάλλει ο σημερινός βέλγικος Τύπος.

Δράστης ήταν ένας τουρκικής καταγωγής μεσήλικας με ιστορικό παρόμοιων επιθέσεων, του οποίου τα κίνητρα παραμένουν προς το παρόν αδιευκρίνιστα.

Εξάλλου στο κύριο άρθρο της η εφημερίδα Standart παρατηρεί ότι η βελγική αριστερά βρέθηκε σε αναβρασμό το περασμένο σαββατοκύριακο όχι μόνο εξαιτίας του θλιβερού περιστατικού στην Λιέγη, αλλά και εξαιτίας της διαμάχης μεταξύ κορυφαίων στελεχών των φλαμανδών Σοσιαλιστών.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Διεθνή / «Στο μάτι παγκόσμιου κυκλώνα η Βρετανία, η παγκόσμια τάξη καταρρέει»: Τι χρειάζεται για επανένταξη στην ΕΕ;

Ο Ντέιβιντ Μίλιμπαντ τόνισε ότι η ευημερία του Ηνωμένου Βασιλείου εξαρτάται από μια «θεσμοθετημένη, βαθιά και ισχυρή σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη»
THE LIFO TEAM
ΠΑΠΑΣ ΛΕΩΝ ΝΑΠΟΛΗ ΙΤΑΛΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΞΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ

Διεθνή / Ιταλία: Ο πάπας συνάντησε οικογένειες που έχασαν τα παιδιά τους από καρκίνο λόγω τοξικών αποβλήτων

Νέοι πολίτες στην Ατσέρα βρίσκονται αντιμέτωποι με ασθένειες που συνδέονται με ένα εγκληματικό κύκλωμα πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ, που σχετίζεται με τη μαφία
THE LIFO TEAM