Σουλτς: Όποιος φλερτάρει με το Grexit παίζει με τη διάσπαση της Ευρώπης

Σουλτς: Όποιος φλερτάρει με το Grexit παίζει με τη διάσπαση της Ευρώπης Facebook Twitter
1

Ο υποψήφιος του SPD για την καγκελαρία της Γερμανίας Μάρτιν Σουλτς έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τη ζημιά που θα προκληθεί στην Ευρώπη σε περίπτωση κατά την οποία ξεκινήσει ένας νέος γύρος συζητήσεων για την αποχώρηση της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

 «Όποιος φλερτάρει με το Grexit παίζει με τη διάσπαση της Ευρώπης. Κάτι τέτοιο μπορεί να είναι προς το συμφέρον του Ντόναλντ Τραμπ ή της Μαρίν Λεπέν, αλλά σίγουρα όχι προς το συμφέρον της Γερμανίας και της Ευρώπης . Αυτό είναι άκρως επικίνδυνο» τονίζει χαρακτηριστικά, σε συνέντευξή του, στη σημερινή έκδοση της εφημερίδας Die Welt. 

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Bloomberg: Ο Τραμπ ζητά 1 δισ. δολάρια από τις χώρες για να παραμείνουν στο «Συμβούλιο Ειρήνης» του

Διεθνή / Bloomberg: Ο Τραμπ ζητά 1 δισ. δολάρια για μια μόνιμη θέση στο «Συμβούλιο Ειρήνης» του

Οι επικριτές ανησυχούν ότι ο Τραμπ επιχειρεί να δημιουργήσει μια εναλλακτική ή ανταγωνιστική δομή προς τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, τον οποίο έχει επικρίνει εδώ και χρόνια
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια