Απεργία την Πρωτομαγιά

H CIA «μπαίνει» στο Instagram: τι σημαίνει αυτό;

H CIA «μπαίνει» στο Instagram: τι σημαίνει αυτό; Facebook Twitter
0

Τι γυρεύει η CIA στο Instagram;

Πολλοί ίσως πιστεύουν ότι η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ ίσως έχει ήδη λογαριασμό στη δημοφιλή φωτογραφική πλατφόρμα, ακριβώς όπως διατηρεί official pages τόσο στο Facebook όσο και στο Twitter. Όμως, η αλήθεια είναι ότι δεν είχε και σύμφωνα με το στέλεχος της CIA, Gina Haspel ετοιμάζεται να αποκτήσει. 

Κατά την ίδια αυτό θα γίνει σε συνεργασία του τμήματος επικοινωνίας της CIA με ειδική ομάδα συνεργατών του Instagram και προκειμένου η CIA να έχει εκπροσώπηση σε όλο το φάσμα των δημοφιλών social media, παγκοσμίως. 

Μόλις πριν από λίγες μέρες, εκπρόσωπος της δημοφιλέστερης φωτογραφικής πλατφόρμας στο διαδίκτυο μίλησε στο τεχνολογικό σάιτ "Verge" ενημερώνοντας γι' αυτή την εξέλιξη. 

"Μια ομάδα συνεργατών μας δουλεύει με ανθρώπους της CIA, όπως έχει γίνει κατά το παρελθόν και με άλλους σημαντικούς συνεργάτες, προκειμένου να τους προωθηθεί πρακτική, τεχνογνωσία και σωστές κατευθύνσεις για την επίσημη πρώτη του λογαριασμού τους στο Instagram", εξήγησε ο εκπρόσωπος του μέσου κοινωνικής δικτύωσης. 

Στο μεταξύ, δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη πότε θα φιγουράρει ο επίσημος λογαριασμός της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών στο Instagram και τι είδους περιεχόμενο θα προβάλλει. Επίσης, δεν είναι λίγοι αυτοί που δηλώνουν καχύποπτοι ή έστω επιφυλακτικοί γι' αυτή τη συνεργασία, ενώ χρήστες των social media δηλώνουν μουδιασμένοι μ' αυτή τη συνεργασία.

Την ίδια στιγμή, το Mashable επισημαίνει ότι εδώ και περίπου 10 εβδομάδες έχει δημιουργηθεί λογαριασμός για τη CIA στο Instagram, ο οποίος περιέχει τρεις φωτογραφίες -δύο εκ των οποίων δεν είναι παρά ο λογότυπος της Αμερικανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών-, ενώ η τελευταία φωτογραφία προστέθηκε μόλις πριν από λίγες ώρες... 

Με στοιχεία από Wersm.com, The Verge

Τech & Science
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρκίνος του δέρματος: Ένα εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Τech & Science / Καρκίνος του δέρματος: Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο που βρίσκεται πλέον σε κλινική δοκιμή φάσης 3, κηρύσσεται από τους επιστήμονες «πραγματική ελπίδα» για την οριστική θεραπεία του καρκίνου του δέρματος
NEWSROOM
Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM