«Θα είχα αποτύχει ως άνδρας αν είχα γκέι γιο»: Οργή για τις ομοφοβικές δηλώσεις αθλητή του UFC

«Θα είχα αποτύχει ως άνδρας αν είχα γκέι γιο»: Οργή για τις δηλώσεις αθλητή του UFC Facebook Twitter
0

Αντιδράσεις προκάλεσε η αμφιλεγόμενη δήλωση του αθλητή του UFC, Σον Στρίκλαντ πως θα είχε αποτύχει ως άνδρας, αν είχε γκέι γιο. 


Ο Αμερικανός των μεικτών πολεμικών τεχνών που αγωνίζεται στην κατηγορία μεσαίων βαρών, είχε ήδη αποκλειστεί από το Instagram λόγω ενός «αστείου» του, όπως το είχε αποκαλέσει» για το «θάνατο ενός παιδόφιλου»

Τη Δευτέρα, όταν ένας follower τον ρώτησε στο Twitter αν θα προτιμούσε να έχει «έναν γκέι γιο ή μια τσ**** κόρη» εκείνος απάντησε: «Αν είχα γκέι γιο, θα πίστευα πως έχω αποτύχει ως άνδρας δημιουργώντας ένα τέτοιο ελάττωμα... Αν είχα μια π******* κόρη, θα πίστευα πως απλώς ήθελε να μοιάσει στον μπαμπά της lol». 

Η δήλωσή του προκάλεσε καταιγισμό αντιδράσεων στο Twitter, με πολλούς χρήστες να τον αποκαλούν ως «ψυχικά ασταθή». 

Όμως, ο Στρικλαντ δε σταμάτησε εκεί. Συνέχισε με ένα αλλόκοτο tweet για τα επίθετα και τα «βήτα males». 


«Λαμβάνω μίσος για αυτό το αστείο με τον γκέι γιο. Εσείς τα βήτα αρσενικά πρέπει να γ***** ηρεμήσετε, δεν είναι το σχολείο σας εδώ, ούτε θα γ****** αν είστε λίγο σκ****. Είναι ένα ασφαλές μέρος εδώ. Βγάλτε τις μπάλες σας, σας επιτρέπεται να είστε αρσενικά εδώ» έγραψε χαρακτηριστικά, πυροδοτώντας εκ νέου αντιδράσεις. 
 


Λίγες ημέρες πριν το επίμαχο σχόλιο, ο Σον Στρίκλαντ είχε δοκιμάσει κι άλλες ομοφοβικές ειρωνείες. «Παιδιά έχετε προσπαθήσει να την πέσετε ποτέ σε λεσβία; Εγώ ναι, και ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ. Ποια είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ατάκα για να την πέσετε σε λεσβία; "Έι, θέλεις να βγούμε, μισώ κι εγώ τον πατέρα μου'. Ποτέ δεν τα κατάφερα να τη ρίξω λέγοντας το τελευταίο. Ακούω προτάσεις» είχε γράψει προ ημερών ο ίδιος, προκαλώντας και πάλι οργή.  

«Συγγνώμη που στο χαλάω, αλλά έχεις ήδη αποτύχει ως άνδρας» του απάντησε ο γκέι δικηγόρος Άρι Κον. 

Με πληροφορίες από PinkNews 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM