O Κριστιάνο Ρονάλντο μόλις έγινε ο πρώτος άνθρωπος που ξεπέρασε τα 200 εκατομμύρια followers στο Instagram

O Κριστιάνο Ρονάλντο μόλις έγινε ο πρώτος άνθρωπος που ξεπέρασε τα 200 εκατομμύρια followers στο Instagram Facebook Twitter
O Κριστιάνο Ρονάλντο ξεπέρασε σε followers την Αριάνα Γκράντε, τον Ντουέιν Τζόνσον και την Κιμ Καρντάσιαν
0

O Κριστιάνο Ρονάλντο πρόσθεσε άλλη μια πρωτιά - αν κι όχι αμιγώς ποδοσφαιρική - στην πλούσια λίστα με ρεκόρ της καριέρας του.

Ο Πορτογάλος επιθετικός της Γιουβέντους έγινε το πρώτο άτομο που έσπασε το φράγμα των 200 εκατομμυρίων followers στο Instagram, αριθμός που ξεπερνά κατά πολύ τους followers διασημοτήτων, όπως η Κιμ Καρντάσιαν, η Μπιγιονσέ ή η Αριάνα Γκράντε, και συναδέλφων του, όπως ο Μέσι ή ο Νειμάρ. Ο ίδιος «γιόρτασε» τη νέα αυτή πρωτιά με ένα βιντεάκι - πού αλλού - στο Instagram.


Επόμενος στόχος του Ρονάλντο μοιάζει να είναι να ξεπεράσει τους followers του επίσημου λογαριασμού του ίδιου του Instagram που μετρά 330 εκατομμύρια followers.

O Κριστιάνο Ρονάλντο μόλις έγινε ο πρώτος άνθρωπος που ξεπέρασε τα 200 εκατομμύρια followers στο Instagram Facebook Twitter

Οι εξωπραγματικοί αυτοί αριθμοί μεταφράζονται σε κέρδη για τον άσο της Γιουβέντους. Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας μάρκετινγκ Hopper HQ για λογαριασμό του Instagram, ο Ρονάλντο βγάζει περίπου 900.000 ευρώ από κάθε χορηγούμενο ποστ, ενώ ετησίως υπολογίζεται πως κερδίζει περί τα 48 εκατομμύρια ευρώ - περισσότερα δηλαδή απ'ό,τι βγάζει ως ποδοσφαιριστής.

View this post on Instagram

Charging...🔋💪🏻

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM