ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Αντετοκούνμπο για Μπακς: Μαζί νικάμε και μαζί χάνουμε

Αντετοκούνμπο για Μπακς: Μαζί νικάμε και μαζί χάνουμε Facebook Twitter
0

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σημείωσε «triple double» στο πρώτο φετινό παιχνίδι της ομάδας, οι Μπακς ανέτρεψαν διαφορά 16 πόντων και επικράτησαν των Ρόκετς στο Χιούστον με 117-111.

Μάλιστα τα «ελάφια» έδειξαν χαρακτήρα στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα, όταν αγωνίστηκαν χωρίς τον Γιάννη που είχε αποβληθεί με 6 φάουλ.

Σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο άσος του Μιλγουόκι τόνισε: «Αυτή η νίκη λέει πολλά για εμάς. Μείναμε ενωμένοι. Μαζί νικάμε και μαζί χάνουμε. Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, δεν παίξαμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούσαμε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά βγήκαμε στο παρκέ στο δεύτερο ημίχρονο και ήμασταν συγκεντρωμένοι, κυκλοφορήσαμε τη μπάλα και ακολουθήσαμε το πλάνο μας».

«Ποτέ δεν είπα αυτή την ατάκα στην έρευνα του Χάρβαρντ»

Επίσης, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διέψευσε την «περιβόητη» ατάκα που κυκλοφόρησε και αφορούσε στην παραμονή ή την αποχώρησή του από το Μιλγουόκι.

Έρευνα του Χάρβαρντ πάνω στον οργανισμό των Μπακς υποστήριξε πως ο «Greek Freak» φέρεται να δήλωσε ότι «Θέλω οι Μπακς να χτίσουν νοοτροπία νικητή. Μέχρι τώρα, τα πάμε πολύ καλά και αν αυτό έχει διάρκεια, δεν θέλω να είμαι σε κανένα άλλο μέρος. Αλλά αν είμαστε κατώτεροι των προσδοκιών (underperforming) στο ΝΒΑ την επόμενη χρονιά, η απόφαση για το που θα υπογράψω θα γίνει πολύ πιο δύσκολη».

Ο ηγέτης των «ελαφιών» ρωτήθηκε από το «The Athletic» για το θέμα και ο ίδιος το διέψευσε. «Όπως έχω πει, θα προκύψουν πολλές ιστορίες γι' αυτό. Πιστεύω πως όλοι γνωρίζουν πόσο ευαίσθητο είναι το timing. Θα βγάλουν όλοι ένα σωρό ιστορίες. Η κοπέλα μου με ρώτησε χθες "Το είπες όντως αυτό;" και της είπα "αν διαβάσεις την τελευταία ατάκα, ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει αυτές τις λέξεις στη ζωή μου".

Δεν θα το συνεχίσω αυτό. Όπως είπα, η τελευταία ατάκα, παράγραφος, όπως κι αν λέγεται, είναι λέξεις που δεν χρησιμοποίησα. Κάτω των προσδοκιών ή αν ή απόφαση. Όλες αυτές οι λέξεις. Ποτέ δεν τις έχω χρησιμοποιήσει στη ζωή μου. Όπως έχω πει, δεν θα το συζητήσω. Μπορούν να υπάρξουν ιστορίες. Είπα εκείνο, είπα το άλλο, είπα το παράλλο. Δεν θα μπλεχτώ σε αυτό».

Με πληροφορίες από gazzetta.gr

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ