ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ο Νεϊμάρ δημοσιοποίησε μηνύματα και φωτογραφίες της γυναίκας που τον κατηγορεί για βιασμό

Ο Νεϊμάρ δημοσιοποίησε μηνύματα και φωτογραφίες της γυναίκας που τον κατηγορεί για βιασμό Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Ο Νεϊμάρ, με ανάρτησή του στο Instagram, απάντησε στις κατηγορίες περί βιασμού ενώ παράλληλα έδωσε στη δημοσιότητα μηνύματα και φωτογραφίες από τη γυναίκα που τον κατηγορεί. 

Πριν λίγες ώρες, έγινε γνωστό από το Reuters πως γυναίκα κατηγορεί τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ Νεϊμάρ ότι την βίασε στο Παρίσι, σύμφωνα με έκθεση της αστυνομίας του Σάο Πάουλο.

«Από αυτή τη στιγμή θα τα βγάλω όλα, όλες τις δικές μας στιγμές, που είναι προσωπικές, αλλά είναι απαραίτητο να γίνει ώστε να φανεί πραγματικά ότι δεν συνέβη τίποτα. Ό,τι συνέβη εκείνη τη μέρα ήταν μια σχέση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας μέσα σε τέσσερις τοίχους, κάτι που συμβαίνει με όλα τα ζευγάρια. Την επόμενη μέρα δεν συνέβη τίποτα περισσότερο, συνεχίζοντας να στέλνουμε μηνύματα. Κατηγορούμαι για βιασμό. Είναι μια λέξη βαριά. Πολύ σκληρή. Με εξέπληξε. Είναι πολύ κακό και πολύ λυπηρό να ακούγεται αυτό γιατί όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν τον χαρακτήρα μου και την ακεραιότητά μου και πως δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Ήταν μια παγίδα στην οποία έπεσα, αλλά αυτό σου γίνεται μάθημα για το μέλλον. Υπάρχουν άτομα που θέλουν να το εκμεταλλευτούν. Είναι πραγματικά λυπηρό», ανέφερε ο Βραζιλιάνος άσος της Παρί Σεν Ζερμέν. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 3n310ta ?? ? neymarjr (@neymarjr) στις

Τι δηλώνουν οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή


Οι εκπρόσωποι του Νεϊμάρ υποστηρίζουν ότι ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έχει πέσει θύμα εκβιασμού. «Παρότι εξεπλάγη από τα νέα, τα γεγονότα ήταν ήδη γνωστά στον ποδοσφαιριστή και την ομάδα του, δεδομένου ότι πριν από λίγες ημέρες υπήρξε θύμα απόπειρας εκβιασμού, από δικηγόρο από το Σάο Πάολο ο οποίος είπε ότι εκπροσωπούσε το φερόμενο ως θύμα», αναφέρεται στη δήλωση των εκπροσώπων. «Απορρίπτουμε απολύτως τις κατηγορίες και πάνω από όλα την έκθεση στα ΜΜΕ μιας εξαιρετικά αρνητικής κατάστασης. Όλες οι αποδείξεις της απόπειρας εκβιασμού και του μη βιασμού θα κατατεθούν στις αστυνομικές αρχές σύντομα», σημείωνε ακόμη η ανακοίνωση.

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ